Interview, QuotesOnsNieuws, Hans Lammerant, Vredesactie -

Hans Lammerant wil geen cowboyverhalen

Hans Lammerant wil geen cowboyverhalen
donderdag 18 februari 2010 20:51

Hans Lammerant, Forum voor Vredesactie, over ‘DeWeMo’.

“We steunen DeWereldMorgen.be omdat we het een belangrijk initiatief vinden. Media verschralen meer en meer en we vinden dat er terug wat meer diversiteit mag komen en daar willen we graag aan meewerken. We merken dat de verhalen die je in de media leest heel beperkt zijn. Je zal meer lezen over de zoveelste quiz op de VRT dan wat er gebeurt in de rest van de wereld. We vinden dat er een gebrek is aan informatie. We zoeken dus naar een manier om weer echte informatie en verhalen in de media te krijgen.

Voor Vredesactie is het vooral belangrijk om ons verhaal naar buiten te krijgen. Niet als een of ander cowboyverhaal over onze actie, maar ook het achtergrondverhaal: waarom voeren we actie, wat willen we precies veranderen. We willen de echte politieke discussies in de media krijgen.”

take down
the paywall
steun ons nu!