De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

LAS HERMANAS CARONNI Van niet zo klassieke tango tot hedendaags experimenteel minimalisme …

LAS HERMANAS CARONNI Van niet zo klassieke tango tot hedendaags experimenteel minimalisme …

maandag 5 november 2018 19:07
Spread the love
Donderdag 29 november 2018 @ De Centrale | concert 20:00 | Tickets € 10 (vvk) 

 

 

 

 

De zussen (hermanas) Caronni komen uit een Argentijnse muzikale familie (met Italiaanse-Zwiterse-Spaanse-Russische roots) en zijn tien minuten na elkaar geboren.  Laura en Gianna groeiden op in Rosario en kregen er de muziek via hun grootmoeder, vader en een uit Italië geëmigreerde oom met de paplepel ingegoten.  Rosario was al snel veel te klein en ze vertrokken naar de hoofdstad waar ze zich verder bekwaamden in zowel klassieke als traditionele muziek en een tijdje deel uitmaakten van o.a.  het ‘Orquesta Académica de Buenos Aires’.

Muziek met temperament, sensueel en elegant, virtuoos en verleidelijk. omlijst door warme zang!

De muziek van Las Hermanas Caronni roept herinneringen op aan het leven van de zussen in Argentinië.  Diverse stijlen passeren de revue, zonder dat de dames zich in een hokje laten duwen. Van klassieke Argentijnse tango tot hedendaags experimenteel minimalisme …

Gianna Caronni : klarinet, percussie & zang
Laura Caronni : cello, viool & zang

 Tickets: http://www.uitbureau.be/voorstelling?VoorstellingId=5489

De Centrale | intercultureel centrum  | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent +32 (0)9 265 98 28  | www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!