Interview, Nieuws, België, Senegal, Vrouwen Draaien Festival, Helene Harder, Vrouwenvoetbal, Ladies' Turn -

Vrouwen draaien films

Vrouwen draaien films
zondag 23 september 2012 16:02

“Draai films, dames !” zei Alice Guy-Blaché, de eerste vrouwelijke filmmaakster, in 1914. Dat deden de dames, en dat doen ze nog steeds.

Donderdag opende het filmfestival ‘Dames Draaien’ met de debuutfilm van Hélène Harder, Ladies’ Turn. De documentaire volgt jonge Senegalese vrouwen op zoek naar erkenning en respect als een vrouwelijke voetballers.

Het festival in de Botanique duurt nog tot en met zondag 23 september.

Ladies’ Turn is nog te zien op 28 september en 2 oktober tijdens het Festival International in Namen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!