Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Griekenland
paulinepolko

Schrijft over:
Over leven in Griekenland tijdens de eigentijdse crisisjaren.

Bio

Ik ben een bouwkundig ingenieur sinds 2006 met mijn Griekse partner woonachtig in Griekenland.

Werkgebied

Ik werk als bouwkundige/architect in zeer gevarieerde specialisaties. Van sociale woningbouw tot ecologisch bouwen, van technisch adviseur tot examinator bouwtechniek bij de Technische Universiteit Delft. Vooral geinteresseerd in het maken van architectuur, de bouwtechniek als voorwaarde van een architectonisch ontwerp. Ik heb in binnen -en buitenland gewerkt, op vele architectenbureau's waaronder Lucien Kroll te Brussel.

Nee, ik ga het niet hebben over de immigranten, ook geen cijfers van de werkloosheid, de staatsschuld, de leningen ed., die 2 zaken worden voldoende belicht in de media en Bruno Tersago, wiens artikelen ik met veel interesse lees, schrijft daar veel beter over. ik wil het hebben over de dagelijks...