Spread the love

Uw betaling is succesvol! 

Wij bevestigen hierbij dat wij uw schenking goed hebben ontvangen.

 

Heeft u een gift gedaan van 40 euro of daarboven, dan heeft u recht op een fiscaal attest.

Hoe werkt een fiscaal attest?

Wij zullen aan de hand van uw gegevens uw gift indienen bij Belcotax op de laatste dag van februari, het daaropvolgende jaar. Komen deze gegevens overeen met de gegevens uit de databank van de federale overheidsdienst, dan zal de gift automatisch worden ingevuld in uw belastingaangifte. Is dat niet het geval, dan zal de gift niet vooraf worden ingevuld. 

In ieder geval, kijk het vak van de giften in uw aangifte nogmaals na. 

In maart het daaropvolgende jaar proberen we al digitaal de eerste fiscale fiches uit te sturen. Daarna volgen de fiches met de post die u dan in april zal ontvangen. 

Wil je op de hoogte blijven? 

Een zakelijke nieuwsbrief zal u tweemaal per jaar ontvangen indien u dit vakje heeft aangevinkt op de steunpagina. Op deze pagina vindt u alvast meer informatie over het zakelijk model. 

Wij sturen ook dagelijks een nieuwsbrief uit met daarop de artikelen die we die dag op de hoofdpagina hebben geplaatst, u kan u daarvoor inschrijven in het vakje op de hoofdpagina onder de rechthoekige advertentie. Lukt dit niet, stuur gerust een bericht naar redactie@dewereldmorgen.be

Het platform leeft dankzij jou, ook inhoudelijk! 

Wilt u zelf een bijdrage leveren? Kent u personen die een andere invalshoek belichten over een bepaald thema die u niet terugvindt in de mainstream? Stuur uw idee of de persoon aan wie u denkt naar redactie@dewereldmorgen.be of surf naar de pagina Doe Mee