Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

To sit and w/ponder
Marie Curie

Schrijft over:
maatschappelijke thema's die me persoonlijk raken en/of aanbelangen (waaronder bvb. armoede, uitsluiting, OCMW debacles, de vaak helse tocht van chronisch zieken, communicatie, ...). Misschien af en toe een cerebrale scheet, wie weet?

Bio

Voor nu ben ik een heremiet zonder huis dus de focus ligt momenteel op het vinden van woonst (zie blogpost 'kerststal gezocht'). -- HSP'er (eeuwig op zoek naar stilte en rust), "amateur fotograaf", kunstliefhebber (breed), bourgondiër (mijn statuut staat me weinig culinaire feestjes toe), erg geïnteresseerd in oude ambachten en met een zwak voor organische architectuur, URBEX!, veellezer -- Als u me zoekt dan zit ik hopelijk met mijn hond in het bos - "Gone walking" ;-)

Werkgebied

Thuis op doktersorders. Voorheen logistiek.

Beste mevrouw De Cock, U hebt een monstergoal gemaakt in 2016! Ik wil u daar graag nog even mee feliciteren (een beetje laat misschien maar daarom niet minder oprecht). Als directeur van de juridische dienst van de Verenigde Eigenaars (de belangengroep die sinds 40 jaar de belangen van vas...