Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Louis Lammertyn

Bio

Fotografeert en schrijft over duurzaamheid en sociale verandering. Louis woont in Brussel en brengt fotoverhalen en artikels. Z'n beelden zijn een combinatie van omgevingsportretten en landschapsfotografie. Hij benadert zijn projecten met een flinke portie curiositeit, geduld en doorzettingsvermogen. Z'n eerste werken maakte hij terwijl hij in Colombia woonde, waar hij het leven van de arbeiders op de plantages in beeld bracht. Die plantages zijn de oorsprong van onze koffie, cacao, bananen, ... die we in Europa consumeren. Nu terug in België legt hij zich vooral toe op alternatieve modellen voor de productie van voedsel, ecologie, arbeidsomstandigheden, recyclage en duurzaamheid.

[caption id="attachment_150982" align="alignnone" width="450"] Foto: Louis Lammertyn[/caption] [caption id="attachment_150983" align="alignnone" width="750"] Foto: Louis Lammertyn[/caption] [caption id="attachment_150984" align="alignnone" width="750"] Foto: Louis Lammertyn[/caption] [ca...