Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Koen Vlerick

Bio

Koen Vlerick ° Deinze, 7 oktober 1961 Klein Nazareth 34, 9840 De Pinte Mail: koen.vlerick@telenet.be Schilder - Dichter - Beeldend kunstenaar Autodidact. Uit liefde voor & uit afkeer van Aan de hand van tekeningen, schilderijen, foto's, gedichten en constructies getuig ik op een creatieve manier van een liefde voor het leven, de natuur, de aarde, vrede, vrijheid... Maar mijn werk is ook een uiting van afkeer. Afkeer van het lelijke en gruwelijke in de wereld. Ik neem stelling tegen oorlog, armoede, discriminatie, milieuvervuiling, onrecht... Dit is mijn primitieve manier van uitdrukken, van lachen en huilen. Mijn middel tot communicatie.

W W W - Wij Willen Wereldvrede Mijn hoofd Mijn buik Mijn bloed & ik Mijn hersenen Mijn huid Mijn hart & ik WIJ WILLEN WERELDVREDE KORTWEG W W W Wij vragen wereld begrijpt u Nederlands Zo ja: wereld wij willen wereldvrede Zo neen: leer Nederlands of vertaal wij willen wer...

STOP THE FOOLISH FIGHT - WORLD PEACE IS A BASIC RIGHT - MAR 2023

OMG   OMG   OMG   OMG   OMG   OMG   OMG

IK HEB GEEN ARMEN IK HEB GEEN BENEN MAAR ZIET GIJ MIJ WENEN

Load More