Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Thijs Willaert

Bio

Thijs Willaert (1986) werkt sinds 2009 aan een doctoraat in het kader van het Graduate Center for the Study of Culture. Thijs Willaert (1986) schrijft sinds 2009 een doctoraat aan het Graduate Center for the Study of Culture, in Giessen, Duitsland. Zijn onderzoeksinteresses liggen hoofdzakelijk bij de receptie van de filosoof Foucault, postkoloniale theorie, en security studies. Voor www.thereviewmirror.be recenseert hij politieke en sociale non-fictie.

Carte blanche voor het neofascime? Een antwoord

Als het psychiatrisch rapport over Anders Breivik u ook heeft geïrriteerd, dan staat u niet alleen. Eerder deze week veroordeelde Bleri Lleshi de bessling als "carte blanche voor het neofascime." Maar is het dat ook? De feiten zijn bekend: een uitvoerig rapport van twee Noorse psych...