Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

thierrydecologne

Bio

Human-dignity is een locale burgerlijke organisatie met zetel in Keulen. Mijn vrije organisatie zet een bijzondere accent op zelfsbewustzijn en verantwoordelijkheden om onze milieu en een betere samenleving te ondersteunen. Ik organiseer en neem deel aan locale gebeurtenissen om een betere samenwerking met de burgers te realiseren. Gebeurtenissen in samenhang met onze milieu, een concept bij voorbeeld om een effciënte mobiliteit te planen en samen met andere instellingen te ontwikkelen. Ook op het gebied van opleiding verzoeken wij betere ruimte te eisen voor een optimaal onderwijs aan kinderen. Ik dank u op voorhand voor uw ondersteuning.

De neoliberale feudalisme

Die kapitalistische Anbetung   Heel Europa zou aan de neoliberale feudalisme (1) worden aangepast onder regie van de Verenigde Staaten en Duitsland, laatste waar ik nu sinds 23 jaren leef. Ik moet wel zeggen dat de structuren in Duitsla...