Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Smuk Dnalor
Smuk Dnalor

Schrijft over:
Het leven, het heelal en de rest. Hopelijk ooit zo goed als Douglas Adams.

Bio

Smuk Dnalor is het geschifte vrijdenkende rumoerige alter ego van Roland Kums. Smuk geeft lik op stuk en smukt dingen groot en klein op. Verder smukt hij vanalles wanneer en waar hij daar smuk in heeft. Smuk heeft schik in dingen anders doen dan de gemiddelde Schmukker. Smuk heeft de laatste dagen nogal veel Smurfenverhalen voorgelezen aan zijn 3 kleine smukken, wat deze nogal smukkige tekst voorklaart voor U hoogeëerde smuks, euh... bezoekers.

Werkgebied

Smuk Dnalor droomt van een full time functie als frivole hofnar in dienst van Filip van België en zijn gezin. Gaarne zou hij daarnaast als hobby 's avonds zalen doen vollopen en zalen doen leeglopen.

Aldus hakte onze huidige regering de knoop door: Doel 1 & 2 mogen ook al niet met pensioen, terwijl ze dat eigenlijk 10 jaar geleden al hadden verdiend. Dat lijkt solidair van die kerncentrales met de gewone werkmens die ook langer zal moeten werken, maar echt getuigend van gewel...