Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De verwoorde onschuld
Maarten Geeroms

Schrijft over:
Ik zal op zeer onregelmatige basis, afhankelijk van publieke debatten en persoonlijke motivatie, mijn gal spuwen over de wereld en mijn liefde betuigen aan u allemaal.

Bio

Masterstudent taal- en letterkunde aan de Universiteit Gent. Lid basisgroep Gent-centrum bij de Partij van de Arbeid. Verloofde van Sofie.

#genoeg: waarom ik betoog op 7 oktober.

Ik betoog mee op 7 oktober. Ik betoog omdat ik boos ben. Ik ben dat te vaak dezer dagen. Maar ik heb redenen te over. Omdat ik vanaf januari opnieuw de arbeidsmarkt op ga, en sta te springen voor werk dat mezelf en de samenleving iets bijbrengt. Net als de 30 anderen waar ik mee mag gaan vechte...

Brief aan Laurens

Beste Laurens, Het spijt mij zeer te moeten horen dat u het slachtoffer van ernstig fysiek geweld geworden bent terwijl u uw democratisch recht op meningsuiting uitoefende. Dat is op geen enkele manier goed te praten. Ook ik wil hierbij dan ook mijn recht gebruiken om persoonlijke grieven te uit...