Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

This is me, take it or leave it
Lotte De Bie

Schrijft over:
De teksten die ik hier schrijf, worden geschreven vanuit het hart. Geen enkele tekst wordt gebruikt als aanval tegen mijn werkgever. Ik schrijf hier als privépersoon, en mag hierop in de werksfeer dus niet op aangevallen worden. De onderwerpen die me het meeste aanspreken, zijn fiscaliteit, onmacht, onrecht, ... Ik schrijf vooral wanneer ik vind dat de wereld dol draait. Of wanneer iedereen het maar heeft over Temptation Island, terwijl er in dit land meer en meer kinderen met honger op de schoolbanken zitten.

Bio

Pré-veertiger met het idee van "klinkt het niet, dan botst het maar". Moeder van een knappe tiener, partner van een knappe echtgenoot. Verzorger van talloze huisdieren, die me steeds gelijk geven. Geboren en getogen Antwerpenaar, maar nu gelukkig in een rustiger deel van ons land.

Werkgebied

Ik verdeel mijn tijd tussen mijn huishouden, mijn eigen bedrijf als letterzetter en mijn werkgever.

Aan onze leiders, of wie daarvoor door moet gaan

Geachte ministers,  Misschien herinnert u zich nog de vijf pagina's tellende brief die ik u begin vorig jaar mailde. U weet wel, die tekst die handelde over het pamperen van burgers, geweld tegen fiscale ambtenaren en de fierheid van ons ambt? Neen? Tja, ik had het ergens wel verwacht, gezien h...