Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Opgeleide ervaringsdeskundige in de kansarmoede Gerda: "Ik ben 17 jaar geleden in een project "Tewerkstelling voor kansarme vrouwen" gestapt. Later is er in samenwerking met Kind en Gezin en De Link een opleiding 'Opgeleide Ervaringsdeskundige in de Kansarmoede en Sociale Uitsluitin...

Een week voor de verkiezingen vulden 40.000 toeschouwers het Brusselse Paleizenplein waar 38 Belgische artiesten hun stem gaven voor meer solidariteit en dialoog in België.

Ruim driehonderd belangstellenden zakten af naar de Gentse Vooruit voor het lanceringsfeest van DewereldMorgen. Enkele sfeerfoto's.

ANTWERPEN -- Op maandag 3 november vond het eerste publiek debat over de Oosterweelverbinding plaats in de Stadschouwburg Bourla in Antwerpen. BAM (Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel), stRaten-Generaal en vzw Ademloos mochten voor een zaal van 500 man hun visie geven over de Ooster...