Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De toekomst volgens Distel en Koreander.
Distel en Koreander

Schrijft over:
Psychologische en maatschappelijke problematiek. De opbouw van een volmaakte maatschappij in alle aspecten van de condition humaine met kritische bedenkingen over hedendaagse ontwikkelingen in wetenschap, onderwijs, samenleving en technologie

Bio

Ik ben econoom en licentiaat Pedagogische en Psychologische wetenschappen aan KULeuven. Docent GroepT en Erasmushogeschool Brussel. Ondernemer. Communcatieadviseur voor bedrijven, Coördinator ICT en onderwijsvernieuwing, presentatie-expert, De laatste jaren ben ik overgeschakeld op schilderen, dichten en schrijven van romans.

Werkgebied

Ik heb mijn professionele activiteiten gestopt en leg me nu toe op toe op het schrijven van romans, poëzie en schilderen. Een roman over de opvoeding en de communicatie in de toekomst: leertheoretisch, pedagogisch en technologisch.

De toekomst volgens Distel en Koreander

Onderschrift In 'De kronieken van Distel en Koreander' 454 blz.wordt een scenario ontwikkeld dat uiteraard fictief is. De hoofdstukken 50-54 geven een indruk van de werkzaamheden die volgens Distel en Koreander tijdens de eerste 100 jaar...