Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ayoub El Azzaoui
ayoubelazzaoui

Schrijft over:
Na 22 maart 2016 heeft Ayoub besloten om zijn gedachten en analyses neer te pennen. Als opinieschrijver werd zijn eerste artikel bij onze Noorderburen van NRC Handelsblad gepubliceerd, nadien volgden er een paar opiniestukken voor VRT NWS. Op dit moment is Ayoub El Azzaoui aan de laatste pagina’s bezig van zijn eerste boek waar in hij vertelt over het opgroeien in België als jongen met Marokkaanse roots.

Bio

Brusselaar en student, bestuurslid bij JongVLD Brussel, lid en kandidaat voor Open VLD. Ik schrijf altijd in eigen naam.

Wat met ons nacht- en drugbeleid in België?

Een integraal drugsbeleid dat niet enkel gekoppeld staat met repressie is mits een goede samenwerking tussen de federale staat en de deelregeringen zeker mogelijk. Men ziet dat het huidig drugsbeleid jammer genoeg niet de gewenste (positieve) reacties behaalt. Hoog tijd om het debat aan te wakker...