De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Zwaar ongeval aan Kennedytunnel

Zwaar ongeval aan Kennedytunnel

dinsdag 20 augustus 2013 14:33
Spread the love

zwaar verkeersongeval op antwerpse ring

2050 Antwerpen. Op de Antwerpse Ring richting Nederland is dinsdagmorgen rond 9.15 uur net voor de Kennedytunnel een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een autobestuurder overleefde de klap niet. Daarbovenop gebeurden op de E34 en de E313 ook nog eens ongevallen, wat de verkeershinder rond Antwerpen groot maakt.
 

Het dodelijk slachtoffer betreft een bestuurder die met zijn auto tussen twee vrachtwagens geklemd kwam te zitten. Drie andere mensen raakten lichtgewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Er waren drie vrachtwagens en twee auto’s betrokken bij de kop-staartbotsing.

Door het ongeval was de Kennedytunnel een tijdlang versperd wat leidde tot zware verkeershinder. De voertuigen zijn intussen getakeld en de wegpolitie en het parket hebben hun vaststellingen gedaan. De brandweer is begonnen met het opruimen en schoon spuiten van het wegdek. Tussen 13 en 14 uur zou de rijbaan worden vrijgegeven.

Omstreeks 13u00 staat het verkeer op de E17 richting Antwerpen stil tot Temse. Op de ring in de richting van Gent staat er een kijkfile tot Borgerhout.

take down
the paywall
steun ons nu!