De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Zus van de paus opgenomen in modelkliniek
Brekend nieus, Paus, Vaticaan, Argentinië -

Zus van de paus opgenomen in modelkliniek

dinsdag 17 september 2013 16:30
Spread the love

“Zij heeft een klein probleem gehad met de bloedsomloop, maar is nu veel beter, ze hersteld, is stabiel, en ze zijn bezig met andere controles”, zegt Paul Narvaja, neef van Maria Elena en van de paus.
Op de radio, deelde de familie mee dat de paus  vanuit het Vaticaan heeft gesproken met de kinderen van zijn zus om te vragen naar haar gezondheid.

Maria Elena, 66 jaar, is de enige zus van Jorge Bergoglio, paus Fransiscus “heeft goede zin en is rustig” en de hele familie  “wacht op haar thuiskomst.”

Maria Elena werd in het medisch centrum opgenomen onder grote geheimhouding om  een belegering door de journalistiek te voorkomen en werd onder een valse identiteit geregistreerd om te voorkomen dat gegevens zouden worden onthuld.
“Ze rookte veel, was de laatste tijd erg nerveus en zeer gestrest,” zei iemand uit de omgeving van Maria Elena vanmorgen in Buenos Aires.
Maria Elena is de enige zus van de paus, die nog in leven is, zijn andere drie broers zijn overleden. 

Bronnen(foto) www.news.com.au

take down
the paywall
steun ons nu!