De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Zomer Van Opel – De Ketting: interviews
Opel, Zomer van Opel, Mensenketting Opel Antwerpen -

Zomer Van Opel – De Ketting: interviews

dinsdag 16 maart 2010 22:22
Spread the love

Interview met Rudy Kennes, vakbondsafgevaardigde bij Opel Antwerpen

Interview met Stephen Bouquin, arbeidssocioloog en mede-initiatiefnemer ‘Zomer van Opel’.

Samen met Keltoum heb ik een hoop beelden opgenomen en interviews gedaan tijdens ‘De Ketting’, de solidariteitsactie voor Opel Antwerpen, georganiseerd door het platform ‘De Zomer van Opel’. Het initiatief bracht 2200 mensen op de been. Het was de bedoeling om 2600 mensen te verzamelen (het aantal werknemers van Opel Antwerpen), maar de organisatoren toonden zich toch tevreden. Het weer was niet optimaal te noemen en het evenement is op een zeer korte periode georganiseerd. Er wordt nog nagedacht over volgende acties, maar één ding is duidelijk voor de mensen van de Zomer van Opel: we laten Opel niet los.

Door computerproblemen heeft de productie van de video’s vertraging opgelopen, maar alles zou online moeten staan tegen het eind van de week.

take down
the paywall
steun ons nu!