De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Zing mee voor het klimaat!
Betoging, Klimaat, Oxfam-Solidariteit, Klimaattop, Cancun, Klimaatfonds -

Zing mee voor het klimaat!

dinsdag 16 november 2010 14:19
Spread the love

Op 29 november start de klimaattop in Cancun. Een dag voor aanvang willen we met zoveel mogelijk mensen vanuit heel Europa zingen voor het klimaat. U komt toch ook?

Op zondag 28 november 2010, één dag voor het begin van de Klimaattop in Cancun, willen we met zoveel mogelijk mensen vanuit heel Europa, in Brussel zingen voor het klimaat. Op deze manier willen we een krachtige boodschap overbrengen aan de politici die de volgende dag deelnemen aan de VN-klimaatconferentie in Cancun: ze moeten maatregelen nemen om klimaatverandering te stoppen en levens te redden.

Daarom verzamelen we om 14u we in Brussel aan het Noordstation, waar iedereen opgewarmd wordt door fanfares, koren, kleurrijke murga’s, … Omgeven door muziek en dans, kleur en gezang, zullen we met de hele bende naar de Kunstberg trekken waar we onze boodschap een stem zullen geven.

Om 15u komen we aan op de Kunstberg, waar we het klimaatlied leren zingen, een nieuwe versie van ’Hey Jude’ van The Beatles. Met z’n allen vormen we een overweldigend koor dat zingend de klimaatboodschap de wereld in wil sturen! We sluiten de dag af met getuigenissen van klimaatslachtoffers in België en elders in Europa.

Kom dus op 28 november luid meezingen voor het klimaat zodat de politici je stem horen!

Meer info:
www.klimaatcoalitie.be

take down
the paywall
steun ons nu!