De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ZALIG SPANJE

ZALIG SPANJE

dinsdag 11 oktober 2011 09:55
Spread the love

Na een dagje Barcelona, zonder veel haast en spoed en bovendien te voet …. ben ik aanbeland op mijn eindbestemming, Cambrils in de buurt van Tarragona. De ontvangst was emotioneel, zeker met het spandoek van Mirek. Eindelijk aan het eind van de rit. Gelukkig had ik vorige maand al wat verse kledij meegegeven met de kids. Een heerlijk gevoel om een T-shirt aan te trekken dat nu eens niet is gewassen met babyshampoo. Eigenlijk bevalt het mij hier wel. Als ik de weerberichten hoor van bij ‘ons’, dan is het blijkbaar huilen met de pet. Hier hoef ik alleen maar naar de staalblauwe lucht te kijken, zacht verkoelend briesje en een temperatuur van bijna 30 graden om te beseffen dat dit gewoon fantastisch is. Gisteren kon ik het niet laten en heb ik in de voormiddag nog zo’n 50 km gedaan, meestal bergop natuurlijk. Zonder al dat gewicht een fantastisch gevoel. Donderdag kom ik terug naar Belgie. De fiets, mijn boezemvriend(in) mooi ingepakt in het ruim van het vliegtuig.

Terugvliegen duurt zo’n 2 uur. Tijd dus om na te denken over een nieuwe uitdaging !

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!