De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

What’s in a name What’s your name?!

What’s in a name What’s your name?!

maandag 25 april 2011 12:42
Spread the love

Voor vele Palestijnse Christenen was het geen vrolijk Pasen. De checkpoints tussen de Westbank en Jeruzalem bleven voor velen gesloten.
The Jesus Guy mocht wel binnen in de heilige stad. Ik kwam hem ’s nachts blootsvoets tegen op straat toen hij brood was aan het delen met enkele soldaten.  Een vredesboodschap op deze Paasnacht leek ons toepasselijk.
Omdat in de loop der jaren duizenden mensen hem aansproken met “What’s your name, besloot hij dat “ What’s your name’ zijn naam moest zijn.
What’s your name wandelde blootsvoets en in zijn witte gewaad door meer dan 47 staten en 13 landen gedurende zijn 16 jarige missie.  Volgens sommige is hij gewoon een wazige kok, volgens andere is hij “ a blessing from God”.
Hij stond ondermeer in Time Magazine en the Wall Street Journal en in 2007 maakte Sean Tracey een documentaire over onze vriend.

take down
the paywall
steun ons nu!