De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Westerse media maken propaganda voor laffe wrede wereldoverheersers

donderdag 8 juni 2017 11:55
Spread the love

Westerse politici, media, NGO’ s  steunen terreur agressieoorlogen tegen de zwakkeren in de rest van de wereld door de wrede wereldoverheersers de Verenigde Staten van America (V.S), Groot-Brittannië (G-B), Frankrijk & partners.De westerse christelijke seriemoordenaar/massamoordenaar is sinds eeuwen de ‘politieman’ van de wereld.

Als de vermoedelijke dader 22 mensen doodt bij de aanslag in mei 2017 in Manchester dan is hij een duivelse terrorist maar als hij duizenden mensen vermoordt als een strijder van LIFG (Libyan Islamic Fighting Group), bondgenoot van de terreurgroep  NAVO in de onwettelijke gewelddadige staatsgreep tegen de Libische regering, dan wordt hij door het westen gezien als een ‘vrijheidsstrijder”, als een held.(1)

We leven in een misdadige psychopathische wereld waar de westerse seriemoordenaar/massamoordenaar, sinds eeuwen, de baas is van de politici, het gerecht, de journalisten, de NGO’ s , de mensenrechtenorganisaties … Ondanks dat ‘hij’ al veel misdaden gepleegd heeft, tientallen andere landen aangevallen heeft, bezet, geannexeerd, al honderden miljoenen mensen gedood heeft, huizen, moestuinen, rijkdom van de zwakkere anderen vernietigd en gestolen heeft, kan ‘hij’ de westerse mens blijven overtuigen dat hij ‘goede redenen’ heeft en dat ‘hij’ alleen aan ‘zelfverdediging’ doet.

Hij kan zelfs zichzelf verwonden of andere mensen vragen en betalen om hem licht aan te vallen en te verwonden om een ‘goede reden’ te hebben om zijn massamoorden sinds veel eeuwen te blijven verklaren als ‘wettelijke zelfverdediging’.

Een almachtige  massamoordenaar die de planeet en haar rijkdom ziet als zijn eigendom en streeft naar wereldhegemonie heeft ‘vijanden’ nodig en zal altijd “vijanden” scheppen, zal altijd “valse vlag” terroristische aanslagen blijven plegen om valse vijanden te kunnen demoniseren om ‘goede redenen” te hebben om eindeloze nazi-achtige agressieoorlogen met massavernietigingswapens tegen de zwakkeren in de wereld te voeren.

We leven in een misdadige psychopathische wereld waar de westerse kolonialisten, bezetters, onderdrukkers, uitbuiters, meesters van slaven het recht van de sterkste hebben om zichzelf te blijven zien als ‘beschaafd’ en het recht van de sterkste hebben om zich “bedreigd te voelen” om ‘goede redenen’ te hebben om zich met extreem geweld de rijkdom van de rest van de wereld toe te blijven eigenen.

Ze hebben het recht van de sterkste om de slaven, gekoloniseerden, uitgebuitenen te beschouwen als echte minderwaardig en als terroristen te verklaren.

Ondanks dat de westerse wereldoverheersers (V.S., G-B., Frankrijk & partners) de landen zijn die de meeste agressieoorlogen gevoerd hebben, de meeste mensen gedood hebben, de meeste terroristische aanslagen gepleegd hebben (elk bombardement is een mogelijke terroristische aanslag), de grootste sponsors van terroristen zijn (islamitische strijders, contras in Nicaragua ,El Salvador,Chili,Guatemala … ten dienste van misdadige roofzuchtige imperialistische belangen)(2), hebben zij alleen het ‘recht van de sterkste’ op ‘nationale veiligheid’, ‘territoriale soevereiniteit’, het recht om ‘preëmptieve’ bombardementen en agressieoorlogen te voeren.

De grote laffe, gruwelijke agressors sinds eeuwen moeten hun budget voor massavernietigingswapens verhogen om hun suprematie, hegemonie van meesters van slaven te behouden over de landen van de rest van de wereld en hun rijkdom.

Veel laffe, hatelijke, weerzinwekkende agressieoorlogen van de wereldonderdrukkers (V.S , Groot-Brittannië, Frankrijk &partners ) werden voorafgegaan door grote leugens. De zogenaamde ‘feiten, bewijzen’ tegen de “vijand” zijn uit de duim gezogen en dus een poging om de publieke opinie een oor aan te naaien.                                   De ‘feiten, bewijzen’ worden geënsceneerd en geregisseerd door public relations bedrijven. Ze worden waarschijnlijk door toneelspelers uitgevoerd, soms voorzien van een erbarmelijke klank en voorzien van een gebrekkige en onjuiste vertaling (ondertitels) in een westerse taal. Dit beeldmateriaal wordt nadien gemonteerd, bepaalde stukken worden weggeknipt. Vals nieuws wordt uitgezonden, sommige documentaires worden gefilmd in kunstmatige decors of dateren uit het verleden of zijn afkomstig van andere locaties en toch worden ze als ‘Breaking News’ uitgezonden om burgers van een bepaald land te beïnvloeden, te hersenspoelen ten dienste van de misdadige roofzuchtige imperialistische belangen van de wereldonderdrukkers. (3)

Toch wordt dit dubieuze nieuws letterlijk overgenomen en verder verspreid door de westerse media en mensenrechtenorganisaties.

Ondanks dat de versie en de ‘goede redenen’ van de westerse seriemoordenaar/massamoordenaar totaal hallucinant en ongeloofwaardig zijn, kan ‘hij’ iedereen blijven overtuigen inbegrepen het gerecht, de media, de NGO’ s , de mensenrechtenorganisaties. Deze blijven ‘zijn’ uitleg, versie en de ‘goede redenen’ dat hij een slachtoffer is en alleen massamoorden pleegt als zelfverdediging beamen en steunen.

Ik vind dat de journalisten, NGO’ s en mensenrechtenorganisaties die ten dienste staan van deze laffe en wrede wereldoverheersers zich schuldig maken aan medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid en genocides.

Omdat  grote massamoordenaars de westerse media bezitten en deze dus hun woordvoerders en propagandamedia zijn, kunnen ze de eigen bevolking blijven hersenspoelen.

Ze hebben de eigen bevolking kunnen overtuigen, hersenspoelen dat ze ‘goede redenen’ hebben voor hun grote terreur tegen de zwakkere anderen in de rest van de wereld en ook dat de mensen van andere continenten, andere huidskleur, andere religie minderwaardige zijn, dat het echte Untermenschen zijn en dus van geen tel. Daardoor worden de slachtoffers van de gruwelijke agressieoorlogen met massavernietigingswapens niet geteld!

De grote tragedie van de mensheid is dat de westerse wereldonderdrukkers een nazi-achtige ideologie aanhangen waarin het een weldaad is als de ware Übermenschen mensen vergassen en uitmoorden als insecten als ze maar echte Untermenschen zijn.

Ganser Daniele “NATO’s secret armies:Operation GLADIO and terrorisme in western Europe”

-Les Guerres Illégales de l’Otan.Une chronique de Cuba a la Syrie. (2016)

David Model ‘Lying for the empire:How to commit war crimes with a straight face’

Westerse politici en media haatpredikers tegen zwakkere anderen – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be                                                Vrijheid van meningsuiting van meester van slaven – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

 

Het duopolie van de Belgische mediamagnaten

Revealed: how UK spies incited mass murder of Indonesia’s communists | Indonesia | The Guardian

1.http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2011/09/12/navo-luchtmacht-van-al-qaeda-in-libie

Keeping Secrets: Theresa May, Manchester and the Corporate Media

http://johnpilger.com/articles/terror-in-britain-what-did-the-prime-minister-know

London, Manchester, Paris et al – State Sponsored Terror, Again and Again?

http://www.globalresearch.ca/manchester-berlin-paris-nice-london-new-york-passports-and-ids-mysteriously-discovered-in-the-wake-of-terror-attacks/5592063

Manchester Alleged Suicide Bomber Linked to Libya Islamic Fighting Group (LIFG), Known to British Security & Intelligence. LIFG was Supported by NATO against Gadaffi

http://www.globalresearch.ca/manchester-terror-attack-proves-that-the-war-on-terror-is-failing-ten-ways-to-reduce-terrorism/5591871

http://www.globalresearch.ca/police-found-the-id-of-said-kouachi-at-the-scene-of-the-charlie-hebdo-shooting-does-this-sound-familiar/5423827.

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/07/02/vs-gebruiken-al-qaeda-voor-wereldoverheersing

http://www.globalresearch.ca/the-west-and-international-terrorism/5601928

2.http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/10/11/moslims-vals-beschuldigd-van-de-terroristische-aanslagen-911-vs

David Ray Griffin”11 september,een onderzoek naar de feiten”

ttps://en.wikipedia.org/wiki/Western_Hemisphere_Institute_for_Security_Cooperation

http://www.soaw.org/index.php?option=com_content&view=article&id=98

http://www.globalissues.org/article/157/war-propaganda-and-the-media

https://en.wikipedia.org/wiki/Western_Hemisphere_Institute_for_Security_Cooperation

http://www.globalresearch.ca/global-deception-the-war-on-terroris-a-campaign-for-permanent-war-and-terror/5603173

Jim Hatfield “Fortunate Son:George W. Bush and the making of an American president”

Michael Parenti “Inventing reality:politics of news media”

Ewald Vanvugt “Roofstaat.Wat ieder nederlander moet weten”

Adam Hochschild “De geest van koning leopold ll en de plundering van congo”

Robin de Ruiter “George W. Bush en de mythe van al-qaeda: de verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september”

-“the 13 Satanic Bloodlines:Paving the road to hell”

Scott Ritter “Iraq confidencial.The untold story of America’s intelligence conspiracy”

zie ook film:Green Zone

Noam Chomsky “On western terrorisme from: Hiroshima to drone warfare”

Andre Vltchek “Western terror :From Potosí to Bagdad”

Kevin Barrett “We are not Charlie Hebdo.Free thinkers question the French 9/11”

Michel Collon “je suis ou je ne suis pas Charlie?

Mark Vandepitte “NGO’s,Missionarissen van de nieuwe kolonisatie”

Thierry Debels “Hoe goed is het goede doel”

Arnold Karskens “Journalisten te koop:Hoe corrupt zijn onze media?”

Udo Ulfkotte “‘Gekochte Journalisten :Hoe de CIA het nieuws koopt”

Thierry Meyssan “Sous nos yeux. Du 11 septembre à Donald Trump”

“Pentagate”

“9/11:The big lie”

Ramsey Clark “The fire this time.U.S. war crimes in the gulf”

Paul Craig Roberts “How America was lost.From 9/11 to the police/warfare state”

Michael Haas”George W Bush,war criminal?Liability for 269 war crimes”

Zbigniew Brzezinski “The Great Chessboard.America primacy and its geostategic imperatives”

Andrew Cockburn “Kill chain:The rise of the high-tech assassins”

Amy Goodman “The exception to the rulers.Exposing oily politicians,war profiteers and the media that love them.”

Smedley Butler “War is a racket (the profit that fuels warfare)”

Mark Curtis “Web of Deceit.Britain’s real role in the world”

“Secret affaires :Britain’s collusion with radical Islam”

Michel Chossudovsky “The globalization of war.America’s long war against humanity”

Gregoire Lalieu”Jihad made in USA”

Carl Boggs”The Crimes of Empire.Rogue Superpower and world Domination”

https://www.lc.nl/friesland/Van-familiebedrijf-tot-miljardenconcern-wat-weten-we-van-het-Vlaamse-Mediahuis-25995890.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&fbclid=IwAR2SWNc9v_znlSNDuU3pTJUDyWYfuWfCbylfN4YqwhflP-rY47MnoQFpE-w

 

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!