De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

West-Europees Kolonialisme,een wrede werelddictatuur

woensdag 28 september 2022 17:31
Spread the love

‘Onderhandelen met Rusland?Je kan niet praten met een lavabo” eerste minister Alexander De Croo, krant  HLN van 24 september.

Hier wil ik informeren  dat de leden van militaire zeer agressieve organisatie NAVO nog steeds 40 annexaties/kolonies hebben zoals Krim!!! Waarom verzwijgt eerste-minister De Cro deze feiten en deze oorlogsmisdaden?

Ik ben van mening dat de regeringen van militaire zeer agressieve organisatie NAVO bedreigen de vrede op de planeet!

Koloniaal West-Europa is, voor de inheemse bevolking van andere continenten, grote terreur sinds 500 jaar!

Over de annexaties: Hawaii, de nog steeds gedeporteerde bevolking van eiland Diego Garcia!!!!, Nouvelle Caledonia,tahiti,een nazi-achtige concentratiekamp sinds 2001 in annexatie Guantanamo Bay (V.S. Anschluss in moederland Cuba sinds 1903!) met de goedkeuring en medeplichtigheid eerste minister De Croo en regeringen van NAVO landen

-Franse,Britse Guyana, Puerto Rico, Martinique,Reunion, Guadeloupe,Mellila,Ceuta,Islas Malvinas…Aruba,Curaçau,Bonaire,Mayotte,Reunion…

Waarom  Belgische en NAVO landen regeringen en Belgische/westerse media hierover verzwijgen?

Onwetendheid is geen excuus, de regeringen van de NAVO landen blijven kwaadaardig en hebben de meeste oorlogsmisdaden, misdaden tegen mensheid en genocide sinds einde WOII gepleegd!

o.a. de agressieoorlogen tegen de bevrijding en onafhankelijkheid van de kolonies, wrede agressieoorlogen met massavernietigingswapens tegen Vietnam, Laos, Cambodja, Indonesië, Algerije, Tunesie, Cameroun, madagascar, Angola, Moçambique,… Daarbij komen ook de wrede agressieoorlogen tegen Guatemala,Grenada,Panama,Nicaragua,San Salvador,Irak,Ivoor Kust,Mali,Jemen,Libië,Afghanistan…

Daarbij kan men zeggen dat de V.S. hebben alle landen zuidelijk van de V.S. aangevallen, agressieoorlogen gevoerd, oorlogsmisdaden en staatsgrepen gepleegd hebben (Cuba,Chili, Guatemala, Nicaragua, Grenada, Panama, Haiti, Dominicaanse republiek…), zie link onder ‘from wounded knee to Syrië’

Kongo kreeg zijn bevrijding en onafhankelijkheid  pas 16 jaar na de bevrijding van België!

Ik ben van mening dat Belgische en NAVO leden regeringen  misprijzen tonen voor de inheemse bevolking van andere continenten die ze als echte minderwaardige mensen beschouwen.

NAVO , sinds hun oprichting hebben ze honderden agressieoorlogen gevoerd en miljoenen mensen gedood! Nog steeds niet vervolgd door een Internationale rechtbank omdat Koloniaal West-Europa en imperialistische V.S. een wrede werelddictatuur zijn en de bazen over de Internationale Strafhof in Den Haag, bazen over de procureurs en Rechters ….

-Daarbij wil ik ook informeren dat West-Europees kolonialisme sinds eeuwen ongeveer 70% van de planeet aangevallen heeft, de rijkdom van de inheemse bevolking geplunderd heeft, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid gepleegd heeft.

Daarbij de vreselijke misdaad tegen de mensheid, slavernij, slavenhandel, slaven deportatie van inheemse bevolking van andere continenten die ze beschouwen als echte minderwaardige mensen.

West-Europese kolonialisten, wegens hun duivelse militaire macht zijn sinds eeuwen de ware superieur mens en blijven boven de wet omdat de duivelse militaire macht hebben om te verklaren dat ze de baas zijn van de planeet, hun ‘homeland security’ omvat de ganse planeet, ze verdedigen gewoon hun rijk. Daardoor plegen ze geen misdaden als ze de  inheemse bevolking van andere continenten uitmoorden.

West-Europese rijkdom(en van Europese veroveraars in andere continenten, V.S.) is een gevolg van diefstal, oorlogsmisdaden en genocides.

Koloniaal West-Europa en erfgenamen V.S. hebben altijd de inheemse bevolking van andere continenten als echte minderwaardige mensen beschouwd en daardoor is het geen misdaad ze uit te moorden!

Verzetsstrijders gedurende eeuwen  tegen agressieoorlogen, bezetting ,plundering, genocide  van koloniaal West-Europa en V.S. worden door de ware superieur volk ‘terroristen’ genoemd!

-Black Far West – Une contre-histoire de l’Ouest

ARTE | Documentaire van Cécile Denjean over het grotendeels onbekende relaas van de Afro-Amerikaanse cowboys in de 19e eeuw

documentary – The Sand Creek Massacre

Buffalo Soldiers (2001 film) – Wikipedia

https://www.arte.tv/fr/videos/RC-023013/l-incroyable-periple-de-magellan/

-V.S. heb in 2014 gesteund een  pro-westerse staatsgreep in Oekraïne

Het is nog steeds belangrijk om een onderzoek te voeren naar de identiteit van sluipschutters die in 2014 burgers in Maidanplein gedood hebben!

Ik informeer  dat de V.S. in 2014 een pro-westerse staatsgreep in Oekraïne gesteund hebben!. V.S. hebben de pro-westerse kandidaat Viktor Joesjtsjenko gesteund.

De officiële uitslag van verkiezingen in 2014 was in het voordeel van vorige president Viktor Janoeskovitsj!, die gesteund was door de gevestigde macht in Kiev en Rusland.

Maar snel kwamen beschuldigingen van fraude. De ‘spontane protest’ /’orange revolutie’ werd in werkelijkheid door de V.S. gestuurd om een pro-NAVO regime te kunnen installeren.

‘orange revolutie’ werd gefinancierd door USAID, freedom house en ook NGO’s zoals open society van George Soros. De sluipschutters die burgers doden aan het Maidenplein was waarschijnlijk een valse vlag aanval maar machtige V.S. politici konden de pro-Russische kandidaat Janoeskovitsj vals beschuldigen!.

De vorige president Viktor Janoekovitsj zit in gevangenis sinds 2014!! , ik denk dat pas recent is  vrijgelaten.

De pro-Amerika gedomineerd nieuwe regering onder leiding van NAVO-gezind Joestsjenko hebben ‘pro-Amerikanen’ hoge politieke functies gekregen. De nieuwe minister van financiën was een voormalige medewerker van Amerikaanse State Departement !

Ook Victoria Nuland van State departement zei op een conferentie dat de V.S. maar liefst 5 miljard dollar in deze regering geïnvesteerd hebben! Ook in een opgenomen gesprek heeft ze gezegd “Fuck E.U.’

Oekraïne kreeg ook een lening van 17 miljard dollar van het IMF om zijn agrarische markt open te stellen voor genetisch gemodificeerd zaaigoed waardoor Monsanto en Du Pont en nieuwe afzetmarkt konden krijgen!!. Ook zoon van toen vice-president en nu president Joe Biden kreeg een bestuur functie in de leiding van de grootste gasproducent van Oekraïne! Daardoor ben ik van mening dat een bepaalde deel van de bevolking pro-Russisch is.

Ik informeer ook dat delen van Donetsk en Loehansk sinds 2014 ! onder controle van pro-russische Oekraïense bewapent milities staan. Hoe komt dat de Oekraïense strijdkrachten sinds 2014 deze gebieden  nog niet hebben kunnen veroveren? Ik lees hierover niets in de westerse media.

Zie boek: Willem Middelkoop ‘Patronen van bedrog’

-Zie boeken van Ewald Vanvugt over oorlogsmisdaden door Nederland voor en NA  WOII en de bevrijding van Nederland!

Mark Curtis “Web of Deceit:The britain’s real role in the world”

www.globalresearch.ca

David Icke; hier is de speech die ‘verboden’ werd!

-soms nodig 2 of 3 keer te klikken:

Open brief aan Minister Van Defensie – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Belgische politici medeplichtig aan oorlogsmisdaden,misdaden tegen mensheid,genocide – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

FROM WOUNDED KNEE TO SYRIA

Nicaragua Facing a “Satanic West”

https://www.pvda.be/_commissie_koloniaal_verleden_de_pvda_wijst_op_de_verantwoordelijkheid_van_de_grote_families_die_rijk_zijn_geworden_dankzij_de_kolonisatie?utm_campaign=221203_nieuwsbrief_n&utm_content=html&utm_medium=email&utm_source=pvdaptb
https://nl.frwiki.wiki/wiki/Liste_des_bases_militaires_des_%C3%89tats-Unis_dans_le_monde
https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2022/12/05/niet-de-belgen-maar-de-bedrijven-die-congo-plunderden-moeten-zich-verontschuldigen-en-herstelbetalen/

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!