De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Wereldfeest Leuven: ABC van de Wereld

Wereldfeest Leuven: ABC van de Wereld

vrijdag 28 mei 2010 11:23
Spread the love

 

Op zaterdag 29 mei 2010 vindt de 22ste editie plaats van het Leuvense Wereldfeest. Dit gratis mondiaal feest start om 13.00 uur in park De Bruul. Het thema van dit jaar is ‘ABC van de Wereld’. Ook de nieuwe muzikale hoofdact kunnen we al meegeven: reggaepioniers The Heptones!

Het Leuvense Wereldfeest is een kleurrijk en multicultureel evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers ontvangt. Zij kunnen genieten van de heerlijke mix van muziekoptredens, workshops, (kinder)animatie, een informatie- en themamarkt, een wereldkeuken en een artisanale markt met voorwerpen uit diverse continenten. De talrijke inspanningen van de organisatoren om afvalarm te werken, maken van het Wereldfeest een voorbeeldig evenement.

Ook intal-Leuven zal er aanwezig zijn. Zin om mee te werken? Laat het ons weten via leuven@intal.be.

Meer info op www.wereldfeest.be en onderaan die de sfeer van het wereldfeest weergeeft.

take down
the paywall
steun ons nu!