De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

We zijn in oorlog, wij zijn de minderheid, Respect is de sleutel tot ons succes

We zijn in oorlog, wij zijn de minderheid, Respect is de sleutel tot ons succes

vrijdag 12 augustus 2016 12:02
Spread the love
Dit is een ongelooflijk goede tot uitdrukking gebrachte reactie van een gerespecteerde reiziger op dezelfde weg als velen van ons. Het is een reactie op het verschijnsel van het negatieve debat en Facebook tirannie, dat is uitgegroeid tot een meer voorkomende factor in de dagelijkse sociale media interactie. Misschien is het een weerspiegeling van de sektarische verdeeldheid tactiek en wordt wereldwijd gebruikt om breuklijnen te verergeren in de samenleving.

Het is belangrijk dat het debat een positieve ervaring is, terwijl niemand van ons immuun is voor de alomtegenwoordige trollen en haat speeches, zijn er veel oprechte zoekers die constructief proberen zichzelf te verlichten. Wij hebben de plicht en het respect te tonen, tegenover onze medereizigers , vooral degenen die een niet aflatende steun aan onze eigen gevechten zijn. We zijn niet met veel, we zijn moe en we zijn overbelast. Nu meer dan ooit, de eenheid is de sleutel en wat onze verschillen ook zijn , ze zijn niet relevant voor het grotere plaatje.

Ik heb gemerkt dat er infiltratie van’ links ‘ is . Wij activisten worden beschuldigd van fascisme. Degenen die ons en ons werk kent zou  dergelijke termen niet gebruiken om het te beschrijven.  Bovendien, is het oneerlijk m.n. over de vluchtelingencrisis, wij zijn geen extreem-rechtse radicalen wij wijzen naar het gevaar van immigranten en niet het  ‘blanke ras’. 

Zionisten, dat wil zeggen, degenen die een racistische entiteit ondersteunen, momenteel bezetten zij Palestijns land, maken vaak gebruik van het het woord ‘racisme’ om hun tegenstanders in diskrediet te brengen.  Ik denk dat president Assad van Syrië gelijk had toen hij zei (in 2013 al)  dat ISIS terroristen  op weg zijn naar Europa in massa’s, vermomd als vluchtelingen. Gaddafi ons gewaarschuwd heeft voor deze  massa’s lange tijd geleden . Ik heb gezien dat veel van de migranten op weg naar Europa  jonge mannen zijn van de dienstplichtige leeftijd.

Syrië heeft duizenden van zijn mannen en vrouwen verloren in deze oorlog. Ze moeten meer troepen hebben. Ik maak het punt dat als uw land is binnengevallen is door vreemde mogendheden en terroristen het een eervol iets is om te vechten  en die strijd kan worden gespeeld op elk niveau, militair, een informatie-oorlog en het plaatsen van iets waarheidsgetrouw op Facebook. Het lijkt me dat veel van de vluchtelingen die ik tegenkwam in deze strijd, anti-Assad ,zijn en heel veel waren niet eens Syrisch.

images

 

Ik werd eens aangevallen door een bekende ‘anti-racistische’ activist die zei dat ik maar  naar Syrië moest gaan om te vechten en moedwillig het feit negeerde dat het was bedoeld om vragen te stellen over een mogelijke psychologische en zionistische geo-strategische operatie achter de huidige golf van migranten, naar verluidt uit Syrië.

Een paar dagen later,plaatse ik een FB bericht waarin ik zei dat Victor Orban Premier van Hongarije het juist had in het oprichten van een hek langs de Hongaarse grens met Servië. Waarom? Omdat Orban,  genoeg heeft van de VS, de EU en de zionistische criminaliteit . Maar nog belangrijker is, is dat hij louter en alleen de uitvoering van de wetten van de Hongaarse natie-staat en de EU-wetgeving naleefde, die bepaalt dat de immigranten aan de grens moet worden geregistreerd.

Daarom, als de vluchtelingen dat ,Hongarije alleen kunnen passeren d.m.v de daarvoor bestemde politie controles. Dit is normaal in alle landen, wereldwijd. Toch wordt hij gedemoniseerd maar voert gewoon de wet uit.

Orban is  al een lange tijd, het doelwit van de CIA  “regime change” operaties. In feite zijn ze al van plan een “Color revolutie” in zijn land door te voeren, omdat hij geschopt heeft tegen het IMF een paar jaar geleden. Orban wordt omschreven als ‘extreem-rechts’ en ‘fascist’. Hij is niets van dat soort. Hij is een burgerlijke, nationalistische, patriot als Poetin en Assad. Zijn  vijanden noemde hem de ‘Chavez van Europa’, de ‘Castro van Europa’ etc.  Orban heeft geen dergelijke pretenties, maar hij is een vijand van de EU /VS en sinds 2013 zijn er aanslagen op zijn leven.

Het Midden-Oosten en Noord-Afrika worden ontvolkt. De mensen hebben alles verloren. Nu, de NAVO, het gebruik van de technieken geperfectioneerd heeft in de Arabische Lente, dat wil zeggen, met behulp van de kwalen van het kapitalisme om het kapitalisme te bevorderen, en het exploiteren van “arme” mensen naar de EU , een ware overstroming. Ze willen eigenlijk bewerkstelligen dat alle  EU nationale staten verdeeld raken. Heers en verdeel is hun “motto”.

kapitalisme

Ze willen een denkbeeldige  vorm van multiculturalisme waarbij Wahhabi moslims in voortdurende  spanning leven met neo-nazi ‘ white power’ racisten en proberen en helaas slagen erin dit te creëren. Dit gebeurt onder  onze ogen. Ondertussen maken de banken en de rijkste  62 van de wereld fortuinen uit het noodlot van ons  de “bevolking”.

Israël annexeert de Westbank tot aan de  Sinaï en in Oostelijke richting naar Syrië. Arabieren worden verdreven van hun land, ingescheept op  Amerikaanse gefinancierde boten naar Europa om ruimte voor het kapitalistische  ” Lebensraum” te maken. Dit alles maakt deel uit van het Yinon Plan (1). 

Maar ik ben geen racist. . Ik ben niet een ‘linkse’ en geen onderdeel van een zogenaamde “linkse of rechtse partij ‘. Noch ben ik een deel van iemands ‘rang’ of ‘cirkel’. Ik ben een ‘anti-racistische’, ‘anti-kapitalistische’, ‘anti-imperialistische’, een anti dat niet in  hokjes gestopt kan worden, nog niet!  Ik ben een communist een socialist en nationalist als het zijn moet en ben er trots op. Ik ben voor iets. En mijn opvattingen over nationaliteit en geslacht zijn in overeenstemming met die van Castro, Assad, Poetin, Chavez, etc. En een ieder die voor een soevereine socialistische staat is, naamloze schrijvers en activisten, die zien dat de mensheid op het punt van vernietiging staat.

Wij, behorende tot deze groep activisten/schrijvers/journalisten onderschrijven het idee dat ras niet iemands karakter bepaalt. Wij geloven niet dat het éne ras beter is dan het andere. Wij zijn van mening dat de sleutel tot bevrijding van de mens de afschaffing van uitbuiting is, de bevrijding van de productie van de winst. Bevrijding van het kapitalisme, de gruwel van de wereld.

We noemen dit democratie. We steunen alle nationale en internationale bevrijdings “strijd” tegen de koloniale en semi-koloniale landen, maar zijn niet geïnteresseerd in de onafhankelijkheid en strijd van de imperialistische landen als Schotland of Catalonië,  gepromoot door het EU-imperialisme om de Britse en Spaanse arbeidersklasse onder te verdelen in “onder” klassen en zo aan de bedelstaf te brengen. 

Conclusie:

Wees beleefd wanneer en probeer te wijzen op wat je gelooft . Probeer hen te helpen het beter te zien als je het gevoel hebt dat ze in de war zijn . Probeer niet om punten te scoren.
Sta open voor de mogelijkheid dat alles wat u altijd geloofd heeft over alles helemaal verkeerd zou kunnen zijn.
Lees de werken van mensen die een heel andere kijk op de wereld hebben dan u, dat zal u helpen om meer duidelijkheid te scheppen.
Probeer om de kunst van het argumenteren vanuit het oogpunt van uw ideologische vijand druk te oefenen. Dit is een goede geestelijke oefening die door IRA lid: H Block die gevangenen werd gehouden, beoefend tijdens de “Troubles in Ireland”.
Leer om samen te werken met mensen van verschillende opvattingen en vind een gemeenschappelijk platform. 

En verspil geen tijd. We zijn in oorlog. Ze zijn met velen en wij zijn er weinig. We moeten bereiken dat meer  mensen opstaan voor de toekomst van de mensheid. Dus maak je op voor meer werk!

Bron: 1) http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!