De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

We krijgen Griekse toestanden

We krijgen Griekse toestanden

dinsdag 7 oktober 2014 11:35
Spread the love

Als je de kranten mag geloven dan word de pensioenleeftijd 67 jaar ,los van nu morren aan de index,..in ruil voor vermogensbelastingen op de rijken zie ik niet komen.Als je ziet alles verhoogt en niks komt voor terug ,zie ik straks hier in België Griekse toestanden.Ze hebben er niks van geleerd blijkbaar.

Het enigste wat zal helpen is massaal verzet ,Vraag me af of wij de bevolking hier om gevraagd hebben.Diegene die op deze regering gestemd heeft vraag me af of ze het zo gewild hebben dat de overige bevolking moet boeten voor deze zogenaamde Monacocoalitie.Je kan het geen Zweedse noemen want die zijn groen en rood.Veel anders dan hier.Ze zijn de naam niet waardig.

Scholen verhogen is nefast.In Duitsland en andere Scandinavische landen is het gratis.De mensen die het nu zeer moeilijk hebben zullen het nog meer moeten voelen en voor de jongeren is er geen toekomst want in dit regeerakkoord komt niks voor voor jeugd,ouderen,gehandicapten,of zieken.Alleen maar verhogingen. 

Vraag me af hoe lang deze regering zal stand houden.Ik geef ze 6 maanden en dan valt het doek.

take down
the paywall
steun ons nu!