De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ware reden van raketlanceringen Noord Korea verklaard …

Ware reden van raketlanceringen Noord Korea verklaard …

woensdag 17 januari 2018 21:28
Spread the love

De wapeningenieurs van Kim Jong Un hebben een raket met de snelheid van het licht van de verlichte leider ontwikkeld. De lanceerschakelaar staat, zoals vereist, dicht in de buurt van “Zijn Doorluchtigheid”. Wanneer deze echter op een nacht naar het toilet ging en aldaar zijn eigen licht wou aansteken, vergiste hij zich echter van schakelaar. Toen er niets gebeurde wanneer hij de schakelaar bediende, deed hij wat elke normale mens doet, namelijk al vloekend, als een broekventje met een broek vol, een aantal keer de schakelaar heen en weer knippen. Die bewegingen zetten bijgevolg bij elke manipulatie de overeenstemmende raketlancering in gang. De nietsvermoedende leider lanceerde dan maar in het donker en op buikgevoel de raket waar hij zich wel bewust van was. Daarna ging hij in fetish-houding verder dromen van de shit die hij lost op zijn aarsrivaal “Trump The Dump”.

Het feit dat er telkens enkele weken tussen de lanceringen zaten, heeft te maken met het feit dat het bruine lanceerplatform door meerdere onverlichte mensen uit zijn entourage gebruikt wordt die dezelfde fout maakten die de leider nooit kan maken. Ondertussen zijn alle potgebruikers ingelicht over de lanceerschakelaar, vandaar dat er recentelijk geen lanceringen meer plaatsvinden. (bron: www.trumantrash.com)

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!