De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Waarom populisten toch zoveel stemmen trekken.

Waarom populisten toch zoveel stemmen trekken.

donderdag 22 november 2018 14:19
Spread the love

Ja waarom? 

In tegenstelling tot Koen Debeuf, Ico Maly en zoveel anderen heeft deze Eric Kaufmann het volgens mij wel begrepen…

Noch rechts noch links komen met een oplossing en dus blijft men islamofobie, racisme en discriminatie laten roepen. Dat geroep is onterecht! Het moet stoppen.

Maar men weet dat het geroep helpt om polarisering in de maatschappij te verwekken. Het gaat dan vooral om politieke moslims. De “beste mensen” ooit. Noem hen de nieuwe übermenschen waarvan sommigen hun leven geven voor het heilige doel. (cfr Nietzsche) En zij worden bijgestaan door links en groen uit overtuiging of uit opportunisme? Daarmee houden ze elke vorm van verlichting tegen.En iedereen die een woord van kritiek durft te uiten is een fascist, een zionist, een hypocriet of afvallig moslim.Censuur is dan ook schering en inslag bij hun medestanders en hun media.

Als blanke moslim, die gehuwd is met een Marokkaanse vrouw, zeg ik dat het averechts werkt en het enkel de samenleving op scherp stelt, om wat te bereiken? Suprematie? Ja!

Macht en de wereldse voordelen die daaraan verbonden zijn. (cfr Erdogan)
En ik zeg ook, opdat iedereen het kan horen, dat een groot deel van de  moslimgemeenschap en hun proxies mijn vrije mening vaak NIET respecteren NOCH mijn vrijheid van godsdienst.
En rechts weet het evenmin. 

https://www.demorgen.be/nieuws/blanke-meerderheid-straks-zijn-we-allemaal-gemengd-b5356e4e/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid&utm_source=demorgen&utm_content=middag&ctm_ctid=8c9a17f226d0c54974b60a8bb7067935&fbclid=IwAR2qN_MslsFDcBzpAwJ_qNJa05QQ4jX0J_cX6HeQ-ZPYcsG9HD__lbdj0jc

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!