De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Waarom Antisemitisme weer de kop op steekt

Waarom Antisemitisme weer de kop op steekt

maandag 27 februari 2012 00:16
Spread the love

http://www.youtube.com/watch?v=bxzaa4GZwz8

Dit is een zeer gedetailleerde documentaire over het dagdagelijkse lijden van de Palestijnse bevolking. Doe de moeite om deze eens aandachtig te bekijken.

De situatie wordt gestaafd met cijfers, getuigenissen van externe ooggetuigen en lokale bevolking.

Een volk langdurig bezetten, isoleren en onderdrukken lijdt tot rebelie en hopeloosheid.

Wat de media ons voorschotelt is zwaar gekleurd door Amerikaans gesponsorde instanties. De US spendeert evenveel ontwikkelingsgelden aan Israel als aan de rest van de hele wereld. Kan men dan de belangen van een supermacht zo maar negeren? Israel is na de US het best bewapende land in heel de wereld.

Waarom wordt er zo veel druk gezet op Iran? Omdat het een terroristisch land zou zijn? Omdat het zijn mensen niet goed behandelt? Wat gebeurt er dan in Palestina? Niets waarschijnlijk, want daar staat geen grootmacht klaar om de orde op zaken te stellen.

De Arabieren zijn terroristen die de rest van de wereld willen islamitiseren. De media slaagt er zelfs in om hele strekkingen overal ter wereld op de been te krijgen die falicant tegen de volledide islamitische bevolking zijn.

Men moet weten dat de Koran een menslievender boek is dan de Bijbel. De basisregels waaraan een Islamiet zich aan verwacht te houden zijn veel meer gericht op naastenliefde dan menig mens zou denken.

Onze opvattingen worden spijtig genoeg tegenwoordig zo sterk gekleurd door de bronnen die het hardste roepen, zodat een kritisch denkende bevolking lijkt uit te sterven.

vroeg of laat zal de wereldbevolking wakker worden. Maar dan vrees ik dat we afstevenen op WO III

take down
the paywall
steun ons nu!