De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Waar is het IAEA rapport over de illegale nucleaire wapens van Israel?

Waar is het IAEA rapport over de illegale nucleaire wapens van Israel?

woensdag 9 november 2011 17:39
Spread the love

Met haar rapport over Iran gedraagt de IAEA (International Atomic Energy Agency) zich als een koloniale organisatie ten dienste van de meesters van de wereld (VSA/Europa/Israel)
Hier vraag ik aan IAEA om dezelfde voorwaarden en inspecties toe te passen op het illegale   nucleaire wapenarsenaal van Israel. Israel heeft zelfs het Non-proliferatieverdrag niet getekend.

Daarbij werd het wapenarsenaal van Israel opgebouwd met de steun van  V.S. en Frankrijk. De machtige en bondgenoten van de westerse wereldoverheersers blijven boven de wet!
De rest van wereld leeft onder een dictatuur van de westerse wrede wereldoverheersers.

IAEA moet op dezelfde agressieve manier zoals tegenover Irak en Iran, het nucleaire arsenaal van Israel inspecteren, een volledig transparantie en totale toegang tot de nucleaire sites krijgen.
Ook moeten dezelfde sancties toegepast worden zoals tegenover Irak en Iran gebeurd zijn, in het geval Israel niet volledig meewerkt met de IAEA.
Dat er nog steeds geen rapport van de IAEA bestaat over het nucleaire wapenarsenaal van Israel bewijst dat de IAEA een organisatie is die ten dienste staat van de politieke belangen van de VSA en niet onafhankelijk is, wat een schending is van de VN principes en een verraad tegenover de belangen van de wereldbevolking.

Hulde aan de honderd duizenden slachtoffers van de laffe aanslag van de Amerikaanse beulen op de burgerbevolking van Hiroshima en Nagasaki

De grootste nucleaire misdaad zijn de atoombommen op de burgerbevolking van Hiroshima en Nagasaki wat ook de grootste terrorist aanslag in de geschiedenis van de mensheid is.
De VSA is het enige land dat ooit een atoombom gebruikt heeft wat ik een immense misdaad tegen de mensheid vind die nog steeds onbestraft blijft. Ik vind dat zolang de VSA niet verschijnen voor een internationale rechtbank, ze uitgesloten zouden moeten worden van de VN. Een nucleaire aanslag is een absolute onmenselijkheid.

Waar is het IAEA rapport over het nucleaire wapenarsenaal van de VSA en het rapport over de nucleaire misdaad tegen de burgerbevolking van Hiroshima en Nagasaki?
Ik vind dat zo’n ultieme misdaad tegen de mensheid zou moeten gevolgd worden door inspecties en zelfs tot een totaal ontwapening van het nucleaire arsenaal van de VSA .!
Dat deze afschuwelijke misdaad onbestraft blijft, is het sterke bewijs van de misdadige partijdigheid van de meesters van de wereld.
De wrede meester van de wereld (NAVO) zijn een gevaar en een bedreiging voor de vrijheid en veiligheid van de rest van de wereld.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!