De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

VLUCHTEN Layla Onlen & Jamal Kazza

VLUCHTEN Layla Onlen & Jamal Kazza

maandag 5 november 2018 18:56
Spread the love
Woensdag 28 november 2018 @ De Centrale | voorstelling 20:00 | Tickets € 7 (vvk) | € 10 (adk)

Dag na dag proberen twee mensen te achterhalen wie zij werkelijk zijn of wensen te zijn. De dagelijkse confrontatie met allerlei toestanden en beproevingen brengt hen steeds verder weg van hun doel. Een achtbaan van gedachten en gevoelens bij een man die gekrast door het leven gaat en een vrijgevochten dame die alles en iedereen wil achterlaten maar absoluut geen uitweg vindt. Het collectief belicht een strijd die elk van ons voert, een verlamming ervaart of op de loop gaat. Welke betekenis de externe actor of factor ook heeft en hoe groot de impact op de persoon, in de kern gaat ‘Vluchten’ over universele waarden. Met een duidelijk verstaanbare kreet…?

PL-ements is een creatief laboratorium dat streeft naar een fusie van talenten en het samensmelten van expertise. Ontstaan uit en steeds voortgedreven door de artistieke bezieling van Jamal Kazza… nu rijpend als een waardevol en veelzijdig collectief.

Spel: Layla Onlen en Jamal Kazza Techniek: Niels Sztucki

Tickets: http://www.uitbureau.be/voorstelling?VoorstellingId=5524

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent  +32 (0)9 265 98 28 | www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!