De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Verkiezingen 2017/PVV aan de macht of niet?/Schrikbewind of vrijheid

Verkiezingen 2017/PVV aan de macht of niet?/Schrikbewind of vrijheid

donderdag 9 maart 2017 03:29
Spread the love

VERKIEZINGEN 2017/PVV AAN DE MACHT OF NIET/SCHRIKBEWIND OF VRIJHEID

ZIE OOK

http://www.astridessed.nl/verkiezingen-2017pvv-aan-de-macht-of-nietschrikbewind-of-vrijheid/

PVV! PVV! PVV!GROOTSTE PARTIJ!NEDERLAND WEER VAN ONS!
Pandemonium breekt los!Een verkiezingsuitslag met de gewenste of gevreesde uitslag.De polls hebben de waarheid gesproken. [1]
FEEST EN ANGSTDat is wat deze nacht beheerst.
Het nieuws gaat internationaal, nationaal, viral, Europees,wat je ook maar kan bedenken.En de andere politieke partijen, op enkele daring soulsna, reageren geintimideerd, voorzichtig, ontwijkend.
Een partij, die via ”brieven aan gewone Nederlanders”al jarenlang de PVV in chauvinisme naar de kroonprobeert te steken, zet al voorzichtig de deur openvoor een regeer-alliantie met de PVV.Ondanks hun [loze] verkiezingsbelofte, dat er 0 procentkans is, dat ze met de PVV in zee gaan….

DE STAAT, DE STRAAT, HORROR
En dan die ”verkiezingsnacht”Die is eng!

DE AANVALLEN
Terwijl in het PVV lokaliteiten en allerlei cafe’s duchtigfeest gevierd wordt, breekt de hel in Nederland los.Moskeeen worden aangevallen, noodopvangen voor vluchtelingen en AZC’s gaan in vlammen op.De politiek reageert zoals gewoonlijk weer”geschokt”, maar byzondere maatregelen worden nietgenomen.Het zal wel overwaaienVandalismeEen paar ”gekken”………..
De komende dagen gaat de horror door:,Njets vermoedende ”allochtonen”worden op straat aangevallen, moslima’s met hoofddoekenbeledigd, coffeeshops en shoarmatenten gaan de hens in.

HET VERTREK
De eerste allochtonen, meest intellectuelen, die al langerin het verzet tegen de PVV zaten en reeds een plan B inhun hoofd hadden, maar ”negatief” werden genoemd, pakken hunkoffers, hun laptop en een aantal persoonlijke spullen
Een schrijfster van naam, medieviste [specialiste Middeleeuwsegeschiedenis] en activiste, laat vanuit een eiland in eenver buitenland weten, dat het leven nu in Nederland onmogelijkgeworden is, maar dat ze de strijd voortzet.Ze houdt woord.
Een actieve studente, meerdermalen bij acties opgepakt entijdens de verkiezingsnacht bedreigd door een groepdronken would be nazi’s, op het laatste moment gereddoor twee Surinaamse daring souls.
Iemand, actief in de vluchtelingenstrijd strijd, die meermalen bedreigd isen tijdens die verkiezingsnacht een bom brief in zijn brievenbusaantrof [to no avail, hij is scheikundige en kon de brief omschadelijk maken]

Een kraker, bij neo nazi’s bekend

Anderen, minder ”activistisch” vertrekken ook:
Een fractieleider van een  politieke partij, die eens verklaard heeft”asielzoeker” te worden als Wilders zou gaan regeren
Een journalist, die meerdere malen gewaarschuwd heeft tegen het Wildersgevaar.
Een TV presentator, die zich een Wilders tegenstander verklaard heeft

Een hoofdredacteur van een krant, die de vrijheid lief heeft

In de weken, die komen, beginnen ook ”gewonere” mensen hun kofferste pakken.Het is nog geen uittocht van allochtonen, maar de vluchten naarParamaribo, Rabat, Akkra, Istanbul, om maar enkele steden te noemen,zijn wel steeds volgeboekt.
Met reizigers, die een enkele reis ticket hebben geboekt…..

MAAR WAT DE KROON SPANT [ook letterlijk]
Ook de Koninklijke Familie verlaat Nederland!De Koning, vergezeld door zijn vrouw en dochters, geaccompagneerddoor Prinses Beatrix [voormalig Koningin, die zich aleens eerder tegen Wilders had uitgesproken [2] houden hetvoor gezien en  vertrekken, de traditie volgend van overgrootmoeder/grootmoeder Koningin Wilhelmina, die na de Duitse inval inNederland naar Londen vertrok [toenmalig Prinses Julianavia Londen naar Canada] [3]
De Koning verklaart op Twitter [lekker hedendaags en geen radiotoespraak, zoals zijn overgrootmoeder Wilhelmina], niet meerachter het bestel te kunnen staan.Hij heeft immers de Eed op de Grondwet afgeschaft en nu vierenongelijkheid en godsdienstvervolging hoogtij
Maar nu loop ik vooruit, want de Koning vertrekt pas na de eerstemaatregelen Wilders, waarbij gelijkheidsartikel 1 [Grondwet]wordt afgeschaft, De Koran verboden, Moskeeen worden geslotenen by the way, de doodstraf opnieuw wordt ingevoerd.Een zogenaamd ”tijdelijke maatregel”, maar wel een waarvan de Koning heeft gezegd, die niet te willen ondertekenen. [4] 
Zou, stiekem, ook een rol hebben gespeeld, dat Wilders, omde gunst van de ”boze burger” vast te houden, het inkomenvan de Koninklijke Familie tot nul teruggebracht heeft…………..

VERZETDE BLIJVERS, DE WARE HELDEN
Gelukkig zijn er ook mensen, die WEL blijven.En dan bedoel ik niet mensen, die wel moeten, omdat zeniet het geld voor vertrek hebben of bekend zijn.
Maar diegenen, die dat vrijwillig doen, om de strijd tegenhet fascistische regime te blijven aanbinden.
De activiste, die voortdurend door Justitie op de huidgezeten wordt, weg kan, maar voor verzet kiest.
De blogger, niet onbekend in het buitenland, maar diehet zijn solidariteitsplicht acht om te blijven.

De vakbondsman, die vindt, dat niet alleen witte arbeidersrechten hebben.
De vluchtelingenwerker, die de vluchtelingen, diehij ondersteunt, niet aan hun lot wil overlaten.

ZIJ BLIJVEN!DAT ZIJN DE WARE HELDEN!
MAATREGELEN
Want de maatregelen,die dit fascistenbewind neemt,liegen er niet om.
Afschaffing van gelijkheid,In de Grondwet wordt nyu vastgelegd, dat de ”Nederlandse”,de ”Westerse” cultuur de norn is.Godsdienstvrijheid wordt afgeschaft.
Er wordt gesproken over de ”Joods-christelijke cultuur/identiteit,”even” de geschiedenis van eeuwenlang antisemitisme negerend [5],Moskeeen worden gesloten, Korans verboden, grenzen worden dichtgegooid, AZC’s gesloten, vluchtelingen massaal gedeporteerd,progressieve kranten en organisaties verbodenDe doodstraf wordt wederom ingevoerd en linkse activistenworden vervolgd.Het verkiezingsprogramma van de fascist wordt uitgevoerd [6]Nederland weer van ons!
Net zoals Duitsland van de Ariers was?
En ja, het inkomen van de Koning wordt opgeheven, waarna ook hij Nederland met zijn gezin en moeder verlaat.Zijn enig overgebleven broer woont al in het buitenland.
Zijn andere Oranje familieleden zullen spoedig Nederland verlaten.
Geen verlies, zullen sommigen zeggen.
Kan zijn, maar  de  omstandigheden waaronder zijn het wel!

REMEMBEREDWAAR STAAN WILDERS/PVV OOK ALWEER VOOR?
Is het bovenstaande beeld, dat ik schets overdreven?Cynisch?Onwaarschijnlijk?Een doemscenatio?
Ja, een doemscenatio is het zeker.Maar onwaarschijnlijk?

Laten we hopen van niet, maar als het aan de PVV ligt, alsWilders ”dromen” werkelijkheid worden, zit ik niet zover van de waarheid
Nogmaals, waar staat de PVV ook alweer voor?

PVV/WILDERS/PARTIJ VAN DE HAAT

Vanaf haar oprichting af hebben Wilders en zijn partij een hetzegevoerd tegen moslims, niet-westerse allochtonen envluchtelingen [7], die steeds bizardere vormen aannam.Een voorbeeld was het haatgeschrift ”Genoeg is genoeg. Verbiedde Koran. [8]Een ander voorbeeld was het door PVV coryfee Joram van Klaverenaangezwengelde ”Marokkanendebat”, waarbij een hele bevolkingsgroepals crimineel werd weggezet. [9]Het is een schande van de reguliere politiek, dat niet openlijkwerd geprotesteerd tegen het Marokkanendebat als zodanig.Dat zoiets werd gedoogd. [10]Er kunnen nog legio voorbeelden gegeven worden, zoalshet ”minder minder” schandaal [11], waartegen flink werd geprotesteerdmet resultaat opnieuw vervolging van Wilders [12],die , en dat ismaar goed ook, is uitgelopen op een veroordeling door de rechter. [13]

Maar Wilders, niet voor een gat te vangen, gaat door:Zo wil hij de politie inzetten om Moskeeen te sluiten ende Korans in beslag te nemen [noot], volgens hem,in een debat met CDA fractievoorzitter Buma, ”de enige methodeom Nederland een vrij land te houden [14]Dat is duidelijk godsdienstvervolging!
Schrijver en activist Peter Storm heeft aan de hand van  NSDAP verkiezingsprogramma’s uit de jaren 20 zelfs vastgesteld, dat de NSDAPvervolging van de Joden minder centraal stelde als Wildersde moslimvervolging [15]ENG
De politieke verbindingen van Wilders zijn ook niet teonderschatten.Met de neo nazi beweging Pegida [16], aan welke hij ooiteen solidariteitsverklaring stuurde [17]Met enge, extreem-rechtse clubs als Le Front National  enaanverwanten[18]Het kan niet op!
WILDERS/AANZETTER TOT GEWELD
In 2015 zette Wilders een anti vluchtelingenhetze opnaar aanleiding van de komst van vele vluchtelingen
uit het door burgeroorlog verscheurde Syrie. 
Wilders begon in de Tweede Kamer een hetze tegen deze mensen, die
hij ”testosteronbommen” noemde en lanceeerde de niet onbekende PVV eis
om de grenzen voor alle vluchtelingen te sluiten. [19]
Daarbij zette hij, impliciet aan tot geweld, door zich tot
”het volk” te richten met de kreet:
”Pleeg verzet. Democratisch, geweldloos verzet, maar pik het niet.’
” [20]
Nog niet tevreden hiermee, begon hij een anti vluchtelingen tour,
waarbij hij het land doorreisde om de protesten tegen de komst van
vluchtelingen kracht bij te zetten. [21]
En, het werkte, helaas.
Via reizen door het land en ophitsende tweets wist Wilders
niet onbelangrijke aantallen mensen op te hitsen tegen vluchtelingen.
In Steenbergen, Geldermalsen, Heesch, Almere en andere plaatsen ging het ,los.
Intimidatie van voorstanders van vluchtelingenopvang, straatgevechten met de
politie, het bestormen van Gemeentehuizen, het kon niet op. [22]
Er was ook directe PVV  betrokkenheid, zoals bij de aanval op de
vluchtelingenopvang te Woerden. [23]
Natuurlijk waren de mensen er zelf bij, zijn zij verantwoordelijk
voor hun anti-vluchtelingenagressie, nam Wilders formeel afstand
van het geweld, maar zijn gestook was onmiskenbaar. [24]

PVV ”ANTI-SOCIALE”’PARTIJ

Het fabeltje, dat wordt verteld, dat de PVV ”links” zouzijn op sociaal gebied, gaat ook voor geen meter op:

Zo diende PVV-Kamerlid Machiel de Graaf vorigjaar een motie in om cao’s niet langer verbindend te verklaren.Ook in de Bijstand wil de PVV ingrijpen:

Tal van groepen zouden geen bijstand meer mogen ontvangen:

 • Jongeren die geen minimale vorm van onderwijs (Dat is een diploma mbo-2, havo of vwo)  hebben genoten, 
 • Nederlanders  die medewerkers van de sociale dienst uitschelden of aanvallen, 
 • Nederlanders die  de Nederlandse taal  onvoldoende beheersen,
 • vrouwen die hun  boerka niet af willen doen en 
 • mensen die nog geen tien jaar in Nederland wonen

Bovendien is De PVV van alle partijen het minst coulant voor mensen met schulden. ‘Wij willen de schuldhulpverlening beperken tot één streng en leerzaam traject,’ verklaarde PVV-Kamerlid Leon de Jong 
Duidelijk is, dat een partij die cao’s wil afschaffen, de hypotheekrenteaftrek wil behouden, om het minste of geringste de bijstand wil afpakken, schuldenaren het leven onmogelijk maakt – niet ‘links’ te noemen is. [25]
[25]
Haha, de PVV was er toch voor de ”gewone Nederlanders”Vergeet het maar…..die zullen nog lelijk op hun neus kijken!

PVV, VIJAND VAN DE PARLEMENTAIRE DEMOCRATIE
Ja, ook een vriend van het bestaande bestel, de tenminste oppapier functionnerende ”rechtsstaat” is Wilders niet.Hij is de man, die spreekt van een ”nepparlement”, ”neprechters”,omdat hij nu eindelijk een keer veroordeeld is. [26]Oja, en dan zijn oproep tot een ”revolte” als de anderepartijen weigeren, zaken te doen met de PVVIk citeer””Mijn oproep is, was en blijft dat andere politieke partijen zaken zullen moeten doen met de PVV. Het is aan niemand uit te leggen als dat niet gebeurt.“Ik denk dat het volk dan in opstand komt”. Hij hoopt dat dat dan wel democratisch en geweldloos gebeurt.”[27]”Geweldloos?Net zoals die ”geweldloze” aanvallen op noodopvangen voorvluchtelingen?Laat me niet lachen!
MARK MY WORDS:Net als zijn geestverwant uit het verleden [28], zal hij er allesaan doen, om de macht van het parlement te beperken.Het te breken!
Schrijver en activist schetst nog eens voor ons, hoegevaarlijk het is, als Wilders aan de macht komt.Dat wordt geen ”business-as-usual”, stelt hij terecht. [29]

Moet ik nog meer aanvoeren om duidelijk te maken, hoe levensgevaarlijkhet is, als Wilders en co aan de macht komen?Of de grootste partij worden?

EPILOOG

Een grootmoeder zit op een ver eiland en kijkt naar het spelvan haar kleinkinderen.Een studente studeert af, krijgt haar bul en denkt aan demensen thuis.Een vluchtelingenactivist zet zich in voor vluchtelingenin zijn nieuwe omgeving.Een kraker leeft in een woongemeenschap en tracht debolwerken van een fascistisch regime te hacken.
Allochtonen zien hun familie weer
Ballingen, allemaal.Moet dat zo gaan?Krijgt futuroloog Celente dan toch gelijk? [30]
Maar de achterblijvers vechten, zoals nu al eendapper staaltje te zien geweest is!
http://www.ravotr.nl/2017/03/0 8/tussen-de-pvv-ers-breda/

En met vereende krachten wordt het Schrikbewindomvergeworpen.
Zo ZOU het kunnen zijn.
Tenzij wij met zijn allen de fascist tegenhouden en hijeen schitterende verkiezingsnederlaag lijdt.
Anders zit er niets anders op:
Strijden, tot het Kwaad is verslagen.
In Nederland of elders.

Astrid Essed

NOTEN1]

VERKIEZINGSPEILINGEN OP 8 MAART 2017PVV GEEN EERSTE PARTIJ MEER, MAAR WEL TWEEDEZORGWEKKEND

http://frontbencher.nl/peiling en/

 • Tweede Kamer12 sep. 2012
 • TNS NIPO28 feb. 2017
 • IPSOS2 mrt. 2017
 • EenVandaag7 mrt. 2017
 • Maurice de Hond7 mrt. 2017
 • I&O Research8 mrt. 2017
 • Logo VVD
  • 41
  • 27
  • 28
  • 24
  • 25
  • 24
 • Logo D66
  • 12
  • 19
  • 17
  • 16
  • 17
  • 20
 • Logo PVV
  • 15
  • 28
  • 24
  • 24
  • 23
  • 20
 • Logo GroenLinks
  • 4
  • 13
  • 13
  • 16
  • 18
  • 17
 • Logo CDA
  • 13
  • 17
  • 19
  • 20
  • 21
  • 16
 • Logo SP
  • 15
  • 13
  • 12
  • 15
  • 14
  • 14
 • Logo PvdA
  • 38
  • 12
  • 12
  • 12
  • 9
  • 14
 • Logo PvdD
  • 2
  • 4
  • 5
  • 4
  • 5
  • 6
 • Logo 50PLUS
  • 2
  • 6
  • 6
  • 5
  • 5
  • 5
 • Logo ChristenUnie
  • 5
  • 6
  • 6
  • 7
  • 5
  • 5
 • Logo SGP
  • 3
  • 3
  • 5
  • 3
  • 3
  • 4
 • Logo overig

[2]

”Vandaag zien we een neiging tegenstellingen juist te verscherpen. Grofheid in woord en daad tast de verdraagzaamheid aan. Discussies ontaarden in verharde verhoudingen. In zo’n sfeer worden mensen al snel als groep over één kam geschoren en worden vooroordelen als waarheid aangenomen. Daarmee erodeert de gemeenschapszin.”

KERSTTOESPRAAK KONINGIN BEATRIX2007

https://www.youtube.com/watch? v=eOxImeiOXz4

TEKST KERSTTOESPRAAK KONINGIN BEATRIX 2007

”„In het duister van de tijden is een licht ontstoken, het licht van Gods liefde. De geboorte van het Kerstkind opent de weg naar een wereld waarin mensen in naastenliefde elkaar aanvaarden. Ieder tijdperk kent eigen uitdagingen en opgaven. Die vragen nieuwe inzichten en inzet voor goede verhoudingen tussen mensen.

In deze tijd wordt onze eigen veilige, vertrouwde en verdraagzame samenleving van dag tot dag op de proef gesteld. Gevoelens van onrust en onzekerheid voeren de boventoon. Het lijkt wel of wij ons bijna spreekwoordelijk zelfvertrouwen hebben verloren.

Gelukkig is hier in de loop der eeuwen veel tot stand gebracht. Het fundament van ons staatsbestel heeft vorm gekregen in democratie en is vastgelegd in recht. Onze democratische traditie houdt meer in dan alleen aanvaarding van de macht van de meerderheid; het gaat ook om respect voor minderheden. De geschiedenis heeft ons geleerd dat tolerantie een basis biedt om spanningen te boven te komen en conflicten te overwinnen. Díe kostbare verworvenheid maakt deel uit van ons culturele erfgoed en blijft een bron van kracht.

Vandaag zien we een neiging tegenstellingen juist te verscherpen. Grofheid in woord en daad tast de verdraagzaamheid aan. Discussies ontaarden in verharde verhoudingen. In zo’n sfeer worden mensen al snel als groep over één kam geschoren en worden vooroordelen als waarheid aangenomen. Daarmee erodeert de gemeenschapszin.

Naast gevaarlijk generaliseren is er nóg een ontwikkeling die onze maatschappelijke verbondenheid bedreigt. Individualisering die doorslaat naar puur egoïsme doet afbreuk aan het algemeen belang. Als we het zicht verliezen op wat ons allen tezamen aangaat, ondermijnen wij onze samenleving.

Een maatschappij die in zichzelf is gekeerd, sluit ook de ogen voor de wijdere wereld, ontloopt verantwoordelijkheid voor gerechtigheid en miskent de noodzaak tot solidariteit.

Spanningen en conflicten zullen zich altijd voordoen en kunnen dan ook niet worden ontkend. Maar in plaats van ze aan te wakkeren, moeten we zoeken naar wegen om ze te beheersen en op te lossen. Over en weer vraagt dat aandacht en begrip voor de angst en onvrede die bij andere maatschappelijke groeperingen kunnen leven. In wat een mens dierbaar is en heilig, ligt zijn grootste kwetsbaarheid. Voorkomen moet worden dat gekwetste gevoelens omslaan in wanhoop en agressie. Waar het op aan komt is dat grieven worden onderkend en ernstig genomen.

De ruimte die nodig is om nieuw vertrouwen op te bouwen begint met het aanvaarden van verscheidenheid. Die is nu eenmaal een gegeven. Van mensen kan niet worden verwacht dat zij allen hetzelfde denken, doen en geloven. Godsdiensten en politieke ideologieën krijgen met recht erkenning en vrijheid. Vereist is wél dat allen zich houden aan de grenzen van de wet, hoe ze zelf ook in het leven staan. De beginselen die aan onze rechtsstaat ten grondslag liggen gelden overal en voor allen. Die universele waarden moeten dan ook algemeen worden gedragen en verwerkelijkt. Dat dit een langdurig en veeleisend proces is, ervaren we dagelijks.

Samenlevingsproblemen zijn niet op te lossen met simpele recepten voor een geïntegreerde maatschappij. In elk geval wordt een gemeenschappelijke inspanning gevraagd voor discipline in de omgang tussen mensen, het bijstellen van ongenuanceerde oordelen en het doorbreken van negativisme. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is, kan weerstand toch overwonnen worden door toenadering te zoeken tot mensen uit andere tradities en overtuigingen. Dat vergt een instelling van luisteren en leren. Een dialoog wordt mogelijk als allen daadwerkelijk bereid zijn ook eigen zekerheden in de discussie te betrekken.

Sociale vaardigheden en medemenselijk gedrag kunnen door opvoeding en goede voorbeelden worden overgedragen. Wie van kinds af vertrouwen meekrijgt zal ook eerder wantrouwen kunnen overwinnen en gemakkelijker anderen respecteren en ontzien. In de dagelijkse omgang vormen het rekening houden met elkaar, het oog hebben voor wat een ander nodig heeft en het aandacht schenken aan mensen met problemen het cement van een leefbare gemeenschap. Door de betrokkenheid van allen kunnen wij kwetsbaarheid omzetten in kracht.

Aan gemeenschapszin bestaat vandaag meer dan ooit behoefte. Dat geldt ook voor de wereld om ons heen die zozeer roept om vrede en gerechtigheid.

„Gerechtigheid groeit waar vrede is, en wie vrede zaait, zal gerechtigheid oogsten.” Dit woord uit de Bijbel is vandaag niet minder actueel dan twee duizend jaar geleden. Toen werd de boodschap van vrede voor alle mensen op aarde verkondigd. Ook nu vraagt dat de inzet van een ieder. De weg daartoe is die van de naastenliefde; dát is de opdracht van Kerstmis.

Ik wens u allen een gezegend Kerstfeest toe.”

[3]

IS GESCHIEDENISKONINGIN WILHELMINA TIJDENS DE TWEEDE WERELDOORLOG13 JANUARI 2015

http://www.isgeschiedenis.nl/n ieuws/koningin-wilhelmina-tijd ens-de-tweede-wereldoorlog/

WIKIPEDIAJULIANA DER NEDERLANDENDE BEZETTINGSJAREN

https://nl.wikipedia.org/wiki/ Juliana_der_Nederlanden#De_ bezettingsjaren

[4]

”Prins Willem-Alexander is tegen de doodstraf. Hij sluit daarom niet uit dat hij als koning een wet voor invoering van de doodstraf vanwege morele bezwaren niet zal ondertekenen.”
AMBTEBAAR BLOGPRINS WILLEM ALEXANDER TEGEN DE DOODSTRAF25 FEBRUARI 2010

http://ambtenaar.blog.nl/ koninklijk-huis/2010/02/25/ prins-willem-alexander-tegen- de-doodstraf

[5]

´´De Nationale vergadering van de Bataafse Republiek (de toenmalige regering) stelde de Joden op 2 september 1796 volledig gelijk aan de leden van andere (religieuze) gezindten. Per die datum werd een besluit afgekondigd dat geen Jood zal worden uitgeslooten van eenige rechten of voordeelen die aan het Bataafsch Burgerregt verknocht zyn. Dat de Vergadering met het gelijkheidsideaal instemde was niet zo verwonderlijk tegen de achtergrond van het tijdens de Franse Revolutie gehanteerde adagium van ‘Vrijheid, gelijkheid en broederschap‘. In hetzelfde jaar (1796) werd de uitsluiting van Joden van het lidmaatschap van gilden ongedaan gemaakt.´´

FRANSE TIJD

https://nl.wikipedia.org/wiki/ Geschiedenis_van_de_Joden_in_ Nederland#Franse_Tijd

BRON
WIKIPEDIA
GESCHIEDENIS VAN DE JODEN IN NEDERLAND

https://nl.wikipedia.org/wiki/ Geschiedenis_van_de_Joden_in_ Nederland

´´Uiteraard kregen joden pas in de Bataafs-Franse tijd (1795-1813), toen de Oranje Nasssau’s in Engeland zaten, echt gelijke burgerrechten kregen.´´

VRIENDEN VAN DE HISTORIE VAN DE VAKBEWEGING
JOODSE ARBEIDERS EN HUN VOORLIEFDE VOOR DE ORANJES

https://www.vakbondshistorie. nl/dossiers/joodse-arbeiders- en-hun-voorliefde-voor-de- oranjes/

´´. Inleiding. Sommige cijfers schokken telkens weer. Dit geldt zeer sterk voor de getallen der omgekomen joden uit de verschillende gedurende de Tweede Wereldoorlog door Duitsland bezette landen. Speciaal het Nederlandse cijfer valt dan op: ongeveer 75%, een alleen met Oosteuropese landen vergelijkbaar aandeel. ´´

DE GIDS, JAARGANG 150 (1987)
DE VERVOLGING VAN DE JODEN IN NEDERLAND
IN INTERNATIONAAL VERGELIJKEND PERSPECTIEF
J.C.H. BLOM

http://www.dbnl.org/tekst/_ gid001198701_01/_gid001198701_ 01_0090.php

[6]

PVV CONCEPT VERKIEZINGSPROGRAMMA 2017-2021
Conceptverkiezingsprogrammma 2017 2021 CONCEPT-VERKIEZINGSPROGRAMMA PVV 2017-2021http://www.pvv.nl/index.php/ visie.html

[7]

UITPERS.BEHET POLITIEKE GEDACHTEGOED VAN DE HEER WILDERSASTRID ESSEDAPRIL 2007
  http://archief.uitpers.be/arti kel_view.php?id=1636

[8]

VOLKSKRANTGENOEG IS GENOEG: VERBIED DE KORAN8 AUGUSTUS 2007
   http://www.volkskrant.nl/binne nland/-genoeg-is-genoeg-verbie d-de-koran~a870859/

[9]

SPREEKTEKST JORAM VAN KLAVEREN BIJ MAROKKANENDEBAT7 APRIL 2013
   http://www.europa-nu.nl/id/vj8 lhgagsiy5/nieuws/spreektekst_j oram_van_klaveren_bij

TEKST

Spreektekst Joram van Klaveren bij Marokkanendebat- Hoofdinhoud

Met dank overgenomen van Partij voor de Vrijheid (PVV), gepubliceerd op zondag 7 april 2013, 13:33.Logo Partij voor de Vrijheid

Voorzitter,

Ondanks het inmiddels belachelijke tijdstip waarop we dit belangrijke debat voeren, begin ik maar.

Van de Marokkaanse jongens komt 65% in aanraking met de politie. Marokkanen zijn 22 keer vaker verdachte van vermogensdelicten met geweld en geen enkele groep gaat zo vaak opnieuw in de fout als Marokkanen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat antisemitisme en homofoob geweld welig tieren onder Marokkanen. De legitimatie voor deze ellende: de islam.

Ook wijzen wij op de buschauffeurs die tijdens hun werk worden afgetuigd, meisjes die in zwembaden worden betast, joodse burgers die worden geïntimideerd, de mishandeling van homo’s en zelfs geweld tegen gehandicapten en ouden van dagen. Maar ook willekeurige passanten kunnen slachtoffer worden van Marokkaans geweld. Een te kort rokje, een verkeerde blik of het niet-meewerken aan je eigen beroving: dat alles leidt tot geweld. Zelfs onze stranden (van Zandvoort tot Scheveningen) worden geteisterd door rovend en gewelddadig Marokkaans tuig.

Nederland heeft een Marokkanenprobleem. En dat probleem raakt uiteraard aan de islam. Onderzoek van Van Acker concludeerde al dat de moskee een zeer negatieve rol speelt in de opvoeding en dat Marokkanen daar ook leren niet om anderen te respecteren.

Dat probleem, onder andere het excessieve geweld van deze groep, kent behalve een islamitische ook een racistische component: Marokkaans geweld tegen niet-Marokkanen. Het zijn niet de Marokkaanse omaatjes die worden overvallen door het tuig. Het zijn geen Marokkaanse meisjes en vrouwen die op straat worden uitgesist, die in zwembaden worden betast en voor hoer worden uitgemaakt. Het zijn niet-Marokkanen en dan voornamelijk autochtonen. Onderzoek van de heer Ferwerda wees jaren geleden al uit dat sterke anti-Nederlandse gevoelens een oorzaak zijn van geweld door Marokkanen. Mohammed Cheppih, die inmiddels speelt voor polderimam, stelde dat negen van de tien jonge moslims Nederlanders haten. De meeste slachtoffers van loverboys zijn autochtone meisjes en de grootste dadergroep heeft een islamitische achtergrond, en is Marokkaans.

De ongebreidelde massa-immigratie en de totaal mislukte integratie als gevolg van de islam, vormen de basis voor dit probleem. De huidige aanpak om dit probleem op te lossen, heeft compleet gefaald. Het jarenlange ‘PvdA-gepamper’ van Marokkanen met belachelijke projecten als ‘boten bouwen in Rabat’, ‘op vakantie gaan met de politie’ of ‘vechtsporten voor criminele Marokkanen’ heeft er niet voor gezorgd dat de ellende is gestopt, integendeel.

Het is nu tijd voor keiharde repressie. De PVV draagt al jaren heel concrete oplossingen aan maar wordt daarbij nooit gesteund door links, de Partij van de Arbeid – als katalysator van de integratieproblemen – voorop. De PVV blijft echter pleiten voor minimumstraffen, huis- en wijkuitzettingen, het stopzetten en maximaal korten van uitkeringen van daders, standaard politie-inzet met honden, avondklokken, mobiele politieposten, groepsaansprakelijkheid en uiteraard denaturalisatie van daders om ze daarna zo snel als mogelijk het land uit te knikkeren.

Voorzitter, ik rond af. We doen een beroep op de minister om de aangedragen oplossingen over te nemen en zo deze enorme ellende eindelijk te stoppen.

Dank u wel.”

[10]

UITPERS.BEMAROKKANENDEBAT/NACHT DER SCHANDE/TWEEDEKAMER LEGITIMEERT ALLOCHTONENHAATASTRID ESSED30 APRIL 2013
  http://www.uitpers.be/index.ph p/maatschappij/298-marokkanend ebat-in-nederland-nacht-der-sc hande-tweede-kamer-legitimeert -allochtonenhaat
  OF
  http://www.astridessed.nl/2013 marokkanendebat-in-nederlandna cht-der-schandetweede-kamer-le gitimeert-allochtonenhaat/

[11]

JOOP.NLKIJK: WILDERS NU OPENLIJK RACISTISCH12 MAART 2014
  http://www.joop.nl/nieuws/kijk -wilders-nu-openlijk-racistisc h
  NOSWILDERS: HOE MINDER MAROKKANEN IN NEDERLAND, HOEBETER14 MAART 2014
 http://nos.nl/video/623152-wil ders-hoe-minder-marokkanen-in- nederland-hoe-beter.html

[12]

METRONIEUWS.NLWILDERS VERVOLGD OM VIER VERSCHILLENDE AANKLACHTEN8 MAART 2016
  http://www.metronieuws.nl/nieu ws/binnenland/2016/03/wilders- vervolgd-voor-vier-verschillen de-aanklachten
   RTL NIEUWSAANKLACHT WILDERS BEKEND: VERVOLGING VOORAANZETTEN TOT HAAT EN DISCRIMINATIE8 MAART 2016
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws /binnenland/aanklacht-wilders- bekend-vervolging-voor-aanzett en-tot-haat-en-discriminatie

[13]
VEROORDELING WILDERS/TEKST UITSPRAAK RECHTBABNK/JUSTICE IS DONE

http://www.astridessed.nl/vero ordeling-wilderstekst-uitspraa k-rechtbankjustice-is-done/

ZIE VOOR WEBSITE RECHTSPRAAK.NL/DE TEKST:

https://uitspraken.rechtspraak .nl/inziendocument?id=ECLI:NL: RBDHA:2016:15014
 
[14]

YOUTUBE.COM

WILDERS WIL POLITIE INZETTEN
OM MOSKEEEN TE SLUITEN EN KORANS IN BESLAG
TE NEMEN
IN BOTSING MET BUMA [FRACTIEVOORZITTER
CDA] TIJDENS DE ALGEMENE BESCHOUWINGEN 2016

https://www.youtube.com/watch? v=ML992mtwuHo&list=PL0y2_MVq60 _ztvTDq9o3W8NbpbMDDK4E7&index= 20

TEKST

”Wilders

Vanuit dat Boek de Koran worden, en als u wilt kan ik u
een kwartier lang allemaal Soera’s opnoemen, waarvan u ook zal zeggen,
dat dat niet in Nederland thuishoort……

Buma

Maar hoe ziet dat eruit, als u bij honderdduizenden mensen in huis
die Koran zal moeten wegnemen, honderden Moskeeen, ik weet niet,
of dat vreedzaam zal gaan, zal moeten sluiten……

Wilders

Waarom zouden wij in Nederland 500 Moskeeen hebben, als je nog
niet een Kerk in Saoedi Arabie mag hebben/totale onzin/totale waanzin/
totale politieke correctheid
Maar zelfs als er in Saoedi Arabie 100 Kerken zouden zijn, zou
ik nog geen Moskeeen in Nederland willen hebben, omdat ze
een symbool zijn, een symbool zijn van haat en geweld, van onderdrukking
en als dat betekent, dat ze dicht moeten en de mensen dat niet leuk
vinden…..
We doen de mensen niets aan, we pakken ze, u noemt het Gebedshuizen,
ik noem het HAATPALEIZEN, af.

Buma

”We doen de mensen niets aan, we pakken ze alleen hun Moskeeen af….
Moet ik even denken, wat dat voor mij zou betekenen;
We doen die Buma niets aan, maar zijn Kerk gaat dicht.
Dat is niet normaal!

Wilders

Ik stel voor, dat wij met de Koran hetzelfde doen, als
wij nu nu al met Mein Kampf doen.
Dat is een boek, dat verboden is.
Ik vraag niets meer en niets minder dan dat we dat hetzelfde behandelen
Ik kom ook niet met vragen aan andere partijen, die dat zo
geweldig vinden, we doen het precies zo.
En als het gaat om Moskeen, ja, de Islam is in mijn oordeel in strijd
met de Openbare Orde.
Voorlezen uit een Boek vol met haat en geweld is in strijd met
de Openbare Orde

Buma

Tot nu toe had ik het niet zo voor de geest, ik dacht, ik vraag het maar
even, hij zal het wel niet  menen, dat u werkelijk bedoelt, dat de politie
in Nederland, met geweld zo nodig, dat gaat natuurlijk niet
vanzelf, werkelijk Moskeeen gaat sluiten, 300 ongeveer, dat daadwerkelijk
bij mensen thuis,
bij collega’s in de Kamer, ik trouwens ook, naar huis gegaan moet worden
om een Koran weg te halen.
Weet u wel wat u doet met dit land?

Wilders

Mevrouw de voorzitter, dit is de enige methode om Nederland
een vrij land te houden.”

WILDERS WIL POLITIE INZETTEN BIJ SLUITEN MOSKEEEN

EN INBESLAGNEMEN KORANS/FASCISME MARCHEERT!

ASTRID ESSED

18 OCTOBER 2016

http://www.astridessed.nl/wild ers-wil-politie-inzetten-bij-s luiten-moskeeen-en-inbeslagnem en-koransfascisme-marcheert/

[15]

NAZI-CHEF WILDERS PRESENTEERT NAZI-PROGRAMMA PVVPETER STORM30 AUGUSTUS 2016

http://www.ravotr.nl/2016/08/3 0/nazi-chef-wilders-presenteer t-nazi-programma-pvv/

 [16]

KAFKA
PEGIDA NEDERLAND, EEN BURGERBEWEGING?

http://kafka.nl/pegida-nederla nd-een-burgerbeweging/

[17]

NOS
BOODSCHAP WILDERS VOORGELEZEN TIJDENS PEGIDA MARS
25 JANUARI 2015

http://nos.nl/artikel/2015389- boodschap-wilders-voorgelezen- tijdens-pegida-mars.html

VOLLEDIGE TEKST STEUNBETUIGING:

Lieve vrienden in Dresden
Het is werkelijk fantastisch wat hier in Dresden gebeurt. Dresden laat zien hoe het moet. Heel Europa kijkt naar jullie. Jullie staan niet alleen. Jullie zijn deel van iets veel groters. In Duitsland, in Nederland, in heel Europa. Jullie zijn de hoop van velen. Jullie zijn de stem van het volk tegen de elite. Jullie zijn het volk.
In Duitsland hebben de mensen er genoeg van.
In Nederland hebben de mensen er genoeg van.
In heel Europa hebben de mensen er genoeg van.
Genoeg van de terreur en de haat.
Genoeg van de aanslagen, genoeg van het bloedvergieten.
Genoeg van de islamisering.
Genoeg van de politieke elites
die onze joods-christelijke identiteit en onze tradities verraden,
die de toekomst van onze kinderen in gevaar brengen,
die ons land en onze beschaving in de uitverkoop doen
In heel Europa zeggen de mensen: “Wij zijn het volk” En wij zijn het beu!
Ik steun jullie van harte. Miljoenen in Europa steunen jullie. Ik ben trots op jullie.
Want wij willen wat jullie willen: een vrij volk, een vrij land, een beschaafd land, en geen islamisering.
Laat ons ons daar samen voor inzetten. Niemand kan ons stoppen.

Leve de vrijheid.
Geert Wilders   

[18]

NU.NL
MARINE LE PEN NAAR NEDERLAND VOOR OVERLEG MET WILDERS
14 OCTOBER 2013

http://www.nu.nl/politiek/3601 856/marine-le-pen-nederland-ov erleg-met-wilders.html

NIEUWSUUR.NL
LE PEN KOMT NAAR NEDERLAND
11 OCTOBER 2013

http://nieuwsuur.nl/onderwerp/ 561247-le-pen-komt-naar-nederl and.html

WILDERS HAALT MARINE LE PEN NAAR NEDERLAND/WINDEN DES
ONHEILS WAAIEN OM DE EUROPESE ROTSEN/BONDGENOOTSCHAP
DER DUISTERE KRACHTEN
ASTRID ESSED
13 NOVEMBER 2013

http://www.astridessed.nl/wild ers-haalt-marine-le-pen-naar-t weede-kamerwinden-des-onheils- waaien-om-de-europese-rotsenbo ndgenootschap-der-duistere-kra chten/

NOS
WAAROM ONTVANGT WILDERS LE PEN?
12 NOVEMBER 2013

http://nos.nl/artikel/574253-w aarom-ontvangt-wilders-le-pen. html

OMROEP WEST
GEERT WILDERS LUNCHT MET VLAAMSE GEESTVERWANT
IN DEN HAAG
17 JANUARI 2014

http://www.omroepwest.nl/nieuw s/2436364/Geert-Wilders-luncht -met-Vlaamse-geestverwant-in-D en-Haag

TROUW
WILDERS HEEFT ”FANTASTISCHE” ONTMOETING MET
DE WINTER
21 JUNI 2013

http://www.trouw.nl/tr/nl/4496 /Buitenland/article/detail/346 3007/2013/06/21/Wilders-heeft- fantastische-ontmoeting-met-De winter.dhtml

NOS
FPO EN PVV VINDEN ELKAAR IN EUROPA
19 MEI 2014

http://nos.nl/artikel/649755-f po-en-pvv-vinden-elkaar-in-eur opa.html

TROUW
WILDERS WERKT GESTAAG AAN SAMENWERKING EUROSCEPTISCHE
PARTIJEN
15 JULI 2013

http://www.trouw.nl/tr/nl/ 4500/Politiek/article/detail/ 3475883/2013/07/15/Wilders- werkt-gestaag-aan- samenwerking-eurosceptische- partijen.dhtml

NU.NL
ANTI EU PARTIJEN SMEDEN ALLIANTIE IN WENEN
15 NOVEMBER 2013

http://www.nu.nl/politiek/ 3629577/anti-eu-partijen- smeden-alliantie-in-wenen.html

SOCIALISME.NU
WILDERS: SPIL IN EUROPESE COALITIE VAN DE HAAT
8 NOVEMBER 2013

http://socialisme.nu/blog/nieu ws/38387/wilders-spil-in-europ ese-coalitie-van-de-haat/

[19]

”Maar als het aan Wilders ligt, komt er geen asielzoeker meer in. ‘Nederland wordt één groot asielzoekerscentrum. Pleeg verzet. Democratisch, geweldloos verzet, maar pik het niet.’

VOLKSKRANT
WILDERS’ OPROEP TOT VERZET BRENGT KAMER IN
REP EN ROER
17 SEPTEMBER 2015

http://www.volkskrant.nl/ politiek/wilders-oproep-tot- verzet-brengt-kamer-in-rep-en- roer~a4143720/

VRIJ NEDERLAND
DE TESTOSTERONBOM BESTAAT NIET, WILDERS
CLARA VAN DE WIEL
16 SEPTEMBER 2015

https://www.vn.nl/de- testosteronbom-bestaat-niet- wilders/

[20]

”Pleeg verzet. Democratisch, geweldloos verzet, maar pik het niet.’

VOLKSKRANT
WILDERS’ OPROEP TOT VERZET BRENGT KAMER IN
REP EN ROER
17 SEPTEMBER 2015

http://www.volkskrant.nl/polit iek/wilders-oproep-tot-verzet- brengt-kamer-in-rep-en-roer~ a4143720/

[21]

YOUTUBE.COM
WILDERS VERKONDIGT EEN VERZETSTOERNEE

https://www.youtube.com/watch? v=kEwEVQQYd20
ONDER FOTO, HOREND BIJ ARTIKEL

”Geert Wilders op ‘verzetstournee’ in Purmerend. De PVV-leider gaat het land in voor fotomomentjes en flyeracties, roept op tot verzet tegen de komst van asielzoekerscentra en vertrekt weer.”

TROUW
DE ONGRIJPBARE INVLOED VAN GEERT WILDERS
2 NOVEMBER 2015

http://www.trouw.nl/tr/nl/ 4492/Nederland/article/detail/ 4176286/2015/11/02/De- ongrijpbare-invloed-van-Geert- Wilders.dhtml

[22]

AANVALLEN OP VLUCHTELINGEN MET PVV
BETROKKENHEID/PVV GESTOOK

RTV UTRECHT
NOODOPVANG WOERDEN BESTORMD
10 OCTOBER 2015

http://www.rtvutrecht.nl/nieuw s/1395049/

[23]

JOOP.NL
PVV-KANDIDAAT BETROKKEN BIJ AANVALLERS
VLUCHTELINGEN WOERDEN
16 OCTOBER 2015

http://www.joop.nl/politiek/de tail/artikel/34353_pvv_kandida at_betrokken_bij_aanval_op_vlu chtelingen_woerden/

”Jochem D. ‘adviseerde’ volgens eigen zeggen van geweld verdachte groepering ”

JOOP.NL
PVV-KANDIDAAT BETROKKEN BIJ AANVALLERS
VLUCHTELINGEN WOERDEN
16 OCTOBER 2015

http://www.joop.nl/politiek/de tail/artikel/34353_pvv_kandida at_betrokken_bij_aanval_op_vlu chtelingen_woerden/

”Kennelijk voelen de daders van deze intimiderende acties zich verbonden met het verzet waar de PVV voor oproept. Sterker nog, regelmatig zetten ze Geert Wilders, of de naam van zijn partij, in om hun daad een extra lading mee te geven. In de bovenstaande voorbeelden is er sprake van indirecte betrokkenheid van de PVV. Er zijn ook meer directe lijnen te leggen in 2015.* Op 3 oktober 2015 gaat Geert Wilders met zijn gevolg folders verspreiden tegen asielzoekers in Almere. Als er wat tegendemonstranten opduiken krijgen die de volle laag van de PVV-aanhang. Er zijn doodsbedreigingen, de wens dat iemands dochter verkracht wordt, er worden pamfletten tegen de PVV uit iemands handen getrokken en de tegendemonstranten voelen zich geïntimideerd door de agressie.
* Er is een vergelijkbare situatie op 15 oktober in Steenbergen. Geert Wilders is door Sander Booij van de PVV-actiegroep AZC-Alert uitgenodigd om tegen een asielzoekerscentrum te komen protesteren. Sander Booij was zelf in 2015 ook kandidaat voor de PVV in Noord-Brabant. Wilders moet op het laatste moment afzeggen, maar zijn aanhang is gemobiliseerd en staat op straat. Hier is de sfeer ook weer intimiderend richting tegendemonstranten. Er wordt met eieren gegooid en met geweld worden protestborden afgepakt. Een groep van ongeveer 200 mensen richt haar agressie op een klein groepje tegendemonstranten.”

ANTIFASCISTISCHE ONDERZOEKSGROEP KAFKA
PVV AANHANGERS OP OORLOGSPAD
18 MAART 2016

http://kafka.nl/pvv-aanhangers -op-oorlogspad/

[24]

”Dat agressieve fascisme dat zich ter plekke ontplooit, is een symptoom van iets veel groters. We zagen eerdere soortgelijke manifestaties van fascistische hatelijkheid in Steenbergen en elders. Dat mensen de straat op gaan en hun racistische haat kenbaar maken, dat doen ze zelf. Maar het verspreiden van racistische haat, het aanmoedigen van agressieve uitingen van die haat, dat wordt systematisch aangewakkerd door een gigantische megafoon. Die megafoon is in de hand van Geert Wilders en zijn PVV. Hij roept al maanden ‘Kom in verzet’ tegen de vestiging van AZC’s. Ook aan de vooravond van de vechtpartijen in Geldermalsen liet hij zich gelden met een tweet“Geen AZC in Geldermalsen!”

FASCISME OP STRAAT IN GELDERMALSEN (2) OVER
VERANTWOORDELIJKHEID EN DE ROL VAN WILDERS
PETER STORM
21 DECEMBER 2015

http://www.ravotr.nl/2015/12/2 1/fascisme-op-straat-geldermal sen-2-verantwoordelijkheid-en- de-rol-van-wilders/

[25]

DE CORRESPONDENTDE PVV IS ECONOMISCH HELEMAAL NIET LINKS,INTEGENDEELJESSE FREDERIKS

https://decorrespondent.nl/620 8/de-pvv-is-economisch-helemaa l-niet-links-integendeel/37348 1344192-92be8b24 

YOUTUBE.COMDE PVV IS ECONOMISCH HELEMAAL NIET LINKS
https://www.youtube.com/watch? v=DzuQeG4Amyc

‘Uit het onderzoek van het Wetenschappelijk Bureau blijkt onder andere dat de PVV weigert paal en perk te stellen aan topsalarissen in de publieke sector. Ook omarmde Wilders de marktwerking in de zorg en steunt hij de afbraak van de verzorgingsstaat. Toen Emile Roemer hem daar tijdens de Algemene Beschouwingen op aanviel noemde Wilders het geen bagger en onzin meer. Vliegenthart: ‘Nu zegt hij dat de verzorgingsstaat afgeslankt moet worden om deze te redden. Dat is wel een erg zoute interpretatie van wat er gebeurt – en ook niet wat de kiezers is voorgespiegeld. Wilders is een veelpleger als het gaat om het breken van verkiezingsbeloften”

SP/TRIBUNEKIEZERSBEDROG PVV:WILDERS IS EEN VEELPLEGEROCTOBER 2011

https://www.sp.nl/tribune/ 2011/tribune-92011- kiezersbedrog-pvv-wilders-is- veelpleger

”2 sociale zekerheid: ‘Alleen de PVV komt op voor het behoud van de verzorgingsstaat’, aldus het verkiezingsprogramma. In werkelijkheid komt weinig tot niets van deze belofte terecht. Zo stemde de PVV tegen het opstellen van een armoedebeleid, tegen gelijke rechten op WW en ziektewet voor flexwerkers, voor bezuinigingen op jonggehandicapten en sociale werkplaatsen en voor het korten van de huurtoeslag. Ook de toezegging tegen ‘graaiers en profiteurs’ in actie te komen wordt niet nagekomen. De PVV stemde immers tegen het invoeren van de Balkenendenorm in de cultuursector en in de zorg.”

PVVGEDOGEN TEGEN WELKE PRIJS?ARJAN VLIEGENTHART, THIJMEN LUCIE
https://www.sp.nl/sites/ default/files/120406_PVV_ gedogen_tegen_welke_prijs_1. pdf

[26]

YOUTUBE.COM
TOESPRAAK GEERT WILDERS: ”DIT IS EEN NEPPARLERMENT”
RTL NIEUWS

https://www.youtube.com/watch? v=nFC9oaP_xzc

NOSWILDERS:TWEEDE KAMER IS EEN NEPPARLEMENT17 SEPTEMBER 2015

http://nos.nl/artikel/2058288- wilders-tweede-kamer-is-een-ne pparlement.html

NU.NLZWARE BOTSING WILDERS EN PECHTOLD OM ”NEPPARLEMENT”17 SEPTEMBER 2015

http://www.nu.nl/politiek/4127 695/zware-botsing-wilders-en- pechtold-nepparlement.html

‘Wilders erkent de legitimiteit van het parlement niet, vindt rechters neprechters, wil naar believen burgers ontslaan of een beroepsverbod opleggen als die iets zeggen wat de PVV niet bevalt, wat opmerkelijk is als je zegt pal voor het vrije woord te staan, en voorspelt een revolte als hij geen minister-president wordt als zijn beweging de verkiezingen wint. ”
VOLKSKRANTSTRAFRECHTELIJKE AANPAK VAN WILDERS IS TERECHTBERT SCHRIEVER28 SEPTEMBER 2016
http://www.volkskrant.nl/opini e/strafrechtelijke-aanpak-van- wilders-is-terecht~a4385325/

[27]

“Mijn oproep is, was en blijft dat andere politieke partijen zaken zullen moeten doen met de PVV. Het is aan niemand uit te leggen als dat niet gebeurt”, zegt Wilders tegen de NOS. “Ik denk dat het volk dan in opstand komt”. Hij hoopt dat dat dan wel democratisch en geweldloos gebeurt.”

NOS
WILDERS: LIEVER EEN COALITIE DAN EEN REVOLTE
2 FEBRUARI 2016

http://nos.nl/artikel/2084532- wilders-liever-een-coalitie-da n-een-revolte.html

[28]

WILDERS EN HITLER: VERGELIJKING GRIEZELIG JUISTASTRID ESSED16 AUGUSTUS 2016

http://www.astridessed.nl/ wilders-en-hitlervergelijking- griezelig-juist/

[29]

WILDERS AAN DE MACHT: GEEN BUSINESS-AS-USUALPETER STORM11 NOVEMBER 2016
http://www.ravotr.nl/2016/12/ 11/wilders-aan-de-macht-geen- business-as-usual/

[30]

MOSLIMS IN EUROPE, PACK YOUR BACKS AND RUN!”GERALD CELENT SAYS ETHNIC CLEANSINGS WILL HAPPEN

http://constantinereport.com/moslims-in-europe-pack-your-bags-and-run-gerald-celente-says-ethnic-cleansing-will-happen/

TEXT

‘Moslims in Europe, pack your bags and run. You are not safe anymore! Soon ethnic cleansing will begin, the displacement of millions of people which none would have thought possible years ago.’

This predicts American futurologist Gerald Celente in Dutch newspaper De Pers. According to Celente the hostility against Islam can no longer be put to a halt and will be boosted up by ‘populist, new-right wing oriented governments’. These governments will be using double law standards: one for the indigenous people, and one for immigrants.

Celente is a wel known source in the United States who is quoted repeatedly by media such as The Economist, The New York Times and The Wall Street Journal. Celente predicted among other things the fall of the Berlin Wall and the Credit Crunch.”

HP DE TIJDEUROPA VERDRIJFT ZIJN MOSLIMS BINNEN ZES JAAR21 SEPTEMBER 2010

http://www.hpdetijd.nl/2010-09-21/europa-verdrijft-zijn-moslims-in-2012/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!