De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Verandering in  het programma van de  Lokerse Feesten
Lokerse Feesten -

Verandering in het programma van de Lokerse Feesten

zaterdag 24 juli 2010 11:20
Spread the love

THE BLACK BOX REVELATION toegevoegd (din 3/8)
***
DAAN vervangt Eddy Grant (zon 8/8)
***
GOLDEN EARRING en MOTLEY CRUE wisselen (maa 2/8)

30 juli - 8 aug 2010
tickets

Vrijdag 30 juli start de 36e editie van de Lokerse Feesten. Op de valreep zijn er nog drie wijzigingen aan het programma, die je hieronder kan terugvinden. We voegen eentje toe, vervangen er een, en wisselen er twee.

Ondertussen zitten we bijna door onze voorraad abonnementen heen, nog een héél beperkt aantal zijn nog beschikbaar! De verkoop van avondtickets verloopt ook heel goed, maar je kan nog altijd tickets kopen voor alle avonden.

The Black Box Revelation toegevoegd

BBRTHE BLACK BOX REVELATION worden in extremis als verrassingsact toegvoegd op dinsdag 3 augustus. De band waséén van de absolute hoogtepunten op TW en speelt deze zomer slechts een heel beperkt aantal festivals in België, waaronder het uitverkochte Pukkelpop. Zeer exclusief dus en niet te missen !

DAAN vervangt Eddy Grant

DaanEddy Grant heeft zijn concert op zondag 8 augustus in laatste instantie geannuleerd. Jammer maar niet getreurd, want Vlaanderens populairste festivalbeest DAAN werd onmiddellijk bereid gevonden in te springen, en zo het podium te delen met o.m. zijn helden van Roxy Music. Aangezien hij die dag eerst nog in Dranouter speelt, zal het concert op de Grote Kaai iets later beginnen (om 20.15).

Motley Crue wisselt met Golden Earring

MOTLEY CRUE heeft om logistieke redenen gevraagd om vroeger te kunnen spelen. Zij wisselen op maandag 2 augustus dan ook van plaats met GOLDEN EARRING.

Bron :

Bruno – Lokerse Feesten (mail@lokersefeesten.be)

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!