De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Venezuela wijst de Saoedische ambassadeur uit

Venezuela wijst de Saoedische ambassadeur uit

vrijdag 3 april 2015 17:47
Spread the love
Dit is het voorbeeld dat onze politici zouden moeten volgen. Saoedi-Arabië is een landgeregeerd door wilden, onwetenden, prinsen die schaamteloos het geld het land  en de bevolking persoonlijk opsouperen. Met hun idiote wedstrijd voor de grootste wolkenkrabber, losbandigheid van de prinsen, hun openlijke steun voor “jihadisten“ –bloeddorstige huurlingen – en reactionaire militarisme, wat weerhoud onze landen in EU om de diplomatieke banden met deze “staat” te breken?

De invasie van buurland Jemen, en bovendien een moslimland, is een flagrante onrecht en getuigt van de decadentie van de ethiek en het moraal van deze leiders. Het ergste is dat Saoedi-Arabië en haar bondgenoten de revolutionairs aanvallen in plaats van Al-Qa’eda, indien ze – zoals ze beweren – echt hun grenzen wouden veilig stellen!

https://reinfobel.wordpress.com/2015/04/03/le-venezuela-expulse-lambassadeur-saoudien-venezuela-wijst-de-saoedische-ambassadeur-uit/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!