De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Vacature journalistieke medewerker (m/v)

Vacature journalistieke medewerker (m/v)

vrijdag 15 maart 2013 14:50
Spread the love

De beste manier om de kloof tussen een opleiding en een baan te overbruggen, is stage lopen en relevante werkervaring opdoen. GetBasic / DeWereldMorgen.be geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk om je zo beter voor te bereiden op jouw toekomstige loopbaan.

Wij zoeken momenteel nog 1 niet-Belgische (bij voorkeur Nederlandstalige vrijwilliger), Europese vrijwilliger die zich gedurende één jaar wil inzetten bij DeWereldMorgen.be. Eén jaar lang kun je je onderdompelen in de journalistiek en multimedia, zodat je het verhaal van de wereld om je heen kunt vertellen en actief kunt deelnemen aan de democratisering van de media. Je zal artikelen schrijven, foto- en / of videoreportages realiseren voor DeWereldMorgen.be.

Profiel ?
Het Europees Vrijwilligerswerk (EVS) is een uitwisselingsprogramma in het kader van Youth in Action van de Europese Commissie dat de mogelijkheid voor vrijwilligerswerk biedt aan jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud.

Contact ?
Lijkt het je wat? Stuur dan een gedetailleerde CV en motivatiebrief ‘naar: greet@dewereldmorgen.be

De voorbereiding, verzekering en woonkosten worden door het EVS programma betaald.

Daarnaast krijg je een klein bedrag aan zakgeld. De reis/ticketkosten worden voor het grootste deel vergoed. 10% van de reiskosten komt bij jou als EVS deelnemer te liggen.
Meer informatie over EVS: http://www.youthinaction.nl/eCache/DEF/1/17/521.html

Organisatiebeschrijving

?GetBasic is een non-profit organisatie, deels gefinancierd door de Vlaamse regering, die alles in het werk stelt om meer mensen actief te betrekken bij het maken van (multi)media. Hiervoor startten we met een onafhankelijke nieuwssite, DeWereldMorgen.be, en richtten we een mediacenter voor burgerjournalisten op. DeWereldMorgen.be

Deadline: vrijdag 12 april 2013
Start EVS-project: 1 september 2013

take down
the paywall
steun ons nu!