De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

URBANUS ZELF!  Derde show in Antwerps Sportpaleis

URBANUS ZELF! Derde show in Antwerps Sportpaleis

dinsdag 6 september 2011 15:44
Spread the love

MERKSEM – Slechts tien dagen na de aankondiging van Urbanus’ terugkeer naar het – heel grote – podium is een derde show van Urbanus Zelf! in verkoop gegaan. Ook op vrijdag 23 december wordt het Sportpaleis omgetoverd tot een bakske vol Urbanusfans.

De vele fans in Vlaanderen en Nederland lopen te hoop voor de ‘best of’-show die Urbanus in het Sportpaleis ten beste zal geven. Voor Urbanus Zelf! zijn nu al meer dan 20.000 plaatsen gereserveerd. Terwijl Urbanus druk bezig is met de samenstelling van zijn show, liet organisator PSE-Belgium al een derde voorstelling in verkoop gaan.
Urbanus Zelf! op vrijdagavond 23 december… Dat betekent Vlaanderens bekendste komiek compleet in kerstsfeer. Met een hoop grappen en grollen en oude en nieuwe liedjes om op een plezante manier de kerstvakantie in te zetten (en voor sommigen ook de examenstress van zich af te gooien). Wedden dat ook deze derde avond snel zal uitverkopen?

Urbanus Zelf! Vrijdag 16, zaterdag 17 en vrijdag 23 december 2011 om 20.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. Kaarten kosten 25, 30, 35 en 45 (Golden Circle) euro, exclusief servicekosten en contributie combiticket Sportpaleis/De Lijn. Reserveren kan via Tele Ticket Service 070/345.345 (0900-45.000.45 voor de Urbanusfans in Nederland), www.teleticketservice.com, www.sportpaleis.be en www.urbanuszelf.be.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!