De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Urban channel –netmanager Davy De Facq naar de commerciële media.
Davy De Facq, Urban Channel -

Urban channel –netmanager Davy De Facq naar de commerciële media.

dinsdag 4 januari 2011 14:46
Spread the love

Davy De Facq, medeoprichter en netmanager van Urban Channel, gaat reportages en televisieprogramma’s maken voor diverse televisie kanalen in België. Davy maakt handig gebruik van de vrijwillige opdracht maatregeling die Urban Channel aanbied in het kader van de commercialiteit.
Davy volgde een academische opleiding aan de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten. Hij liep observatie stages o.a. bij de VRT. In 2010 stond Davy mee aan de wieg van het vernieuwde concept in de Vlaamse hiphop cultuur met de zender Urban Channel.

Na de geslaagde vernieuwing vindt Davy de tijd rijp om nieuwe horizonnen te verkennen. De vrijwillige opdracht maatregeling bood zich aan als de geknipte gelegenheid om hiervoor tijd en ruimte te maken. Hij besloot om te gaan samenwerken met onze media redactie ‘De Wereld Morgen’ en gaat ons voorzien van innoverende, wetenswaardige reportages.
 

take down
the paywall
steun ons nu!