De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

U ziet er uit zoals u het ziet

U ziet er uit zoals u het ziet

donderdag 9 maart 2017 16:49
Spread the love

Als alles is ingeleverd ziet u er uit zoals u het ziet, geen medicijnen meer nodig. U bent tevreden met de medische behandeling die tot het uiterste ging. Geen sporen naliet, bent u geglansd, gevrijwaard van overgewicht het frame houdt u stevig bijeen. U ziet u er uit zoals u het ziet. Medicijnen werken alles weg.  

Zoals u het ziet, het hoofd blijft zitten de pijnen zijn weg, het denkvermogen neemt toe. Maag, borst en rug klachten zijn verdwenen, last van spierpijn is verleden tijd. U voelt zich lichtvoetig, herboren. De hoogte van de premie een moderne gevechtstoren. 

Nog nooit zoveel glans in de ogen. Een druppel viel en vloeide uit. Nog een druppel. Nog één en nog één. Drupsgewijs vielen zij. Zo ging het plafond omhoog. Gecamoufleerde medicijnen kwamen er aan, gevecht om leven. Aandeelhouders als premieridders, hard en meedogenloos. Patiënten worden door de lans de weg gewezen een lange medicijnen weg en blijven lijden, tot alles is ingeleverd.

Werken voor gezondheid. Hoe gezond bent u? Een premie pil voor gezondheid. Voor elk orgaan, ze blijven werken. Bijna uitgewerkte organen opschonen stelt de aandeelhouder vast vasthouden aan premiewinst, medicijnen en chronische patiënten.

Premie vrij is het politieke operatiemes, geen aandelen meer sterven winsten. Medicijnen zijn samengestelde componenten. Geleverde grondstoffen die tot een eenheid gemengd worden in verschijnsel. Verschijnselen die in zijn geheel als genezende medicijn zijn naam heeft gekregen, niet te scheiden wel te onderscheiden. Aandelen  een machtsmiddel om winsten te beleggen in winsthonger.

take down
the paywall
steun ons nu!