De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Tweede Masterclass voor Duurzame Ontwikkeling

Tweede Masterclass voor Duurzame Ontwikkeling

donderdag 22 maart 2012 19:36
Spread the love

Van 20 tot 22 april organiseert Act4Change vzw haar tweede Masterclass voor Duurzame Ontwikkeling voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Zowel kunstenaars als ondernemers, onderzoekers en journalisten, studenten en activisten zijn meer dan welkom om deel te nemen. De Masterclass biedt een kans om bij te leren van elkaar en van een aantal experts, en is bovendien een broeinest van nieuwe ideeën. Naast een gemeenschappelijk programma, kan je tijdens dit weekend kiezen uit één van de inhoudelijke trajecten. Deze keer staan de thema’s ‘groene economie’, ‘voeding’, ‘meten is weten’ en ‘sociale dimensies van duurzame ontwikkeling’ centraal. Meer informatie vind je op http://t.co/4nVocreO.

Wil je erbij zijn? Stel je dan zo vlug mogelijk kandidaat via het formulier op goo.gl/JBjpm! Inschrijven kan t.e.m. 4 april.

Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar act04change@gmail.com.

take down
the paywall
steun ons nu!