De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Verboden televisie!

Verboden televisie!

woensdag 29 mei 2024 21:59
Spread the love
De europese verkiezingen komen eraan. “Frau GenocideUrsula Von der Lügen ambieert een nieuwe ambtstermijn. Deze onverkozen ijskoningin heeft samen met haar hofnar Josep Borrell en de hulp van enkele lakeitjes, zoals vlaams minister van mediacensuur Benjamin Dalle, de ongrondwettelijke, voorafgaandelijke perscensuur in België en Europa ingevoerd.
Om aan te tonen hoe belachelijk deze internetcensuur is omdat ze zo eenvoudig te omzeilen is kan u op huidige pagina naar hartelust kijken naar [GECENSUREErt].com. Geen behoefte aan een VPN of eender welke speciale technische ingreep.
Overigens is het zo dat na twee jaar censuur [GECENSUREErt].com nog steeds vrij te bekijken is op het intranet van de VRT. De oekazen van minister van mediacensuur Benjamin Dalle gelden m.a.w. duidelijk niet binnen dit instituut onder zijn voogdij.
Voor wie wil blijven kijken, de link naar deze pagina is: “https://www.dewereldmorgen.be/community/tv/“. SuperSimpel! Druk CTRL+D om toe te voegen aan uw bookmarks.
Voor verstokte kijkers heb ik een eenvoudige, downloadbare html internetpagina gemaakt die er zo uitziet:
Deze pagina kan je op je telefoon of je computer opslaan. Zo heb je altijd je rechtstreekse link naar ‘s werelds meest vooraanstaande desinformatiebron bij de hand. Die pagina kan hier gedownload worden.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!