De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Top vijf lezersboeken van voorbije boekenbeurs

Top vijf lezersboeken van voorbije boekenbeurs

woensdag 14 november 2012 14:14
Spread the love

De boekenbeurs zit erop, organisatoren en bezoekers waren zeer tervreden over deze editie. Welke boeken werden het meeste gesmaakt. Wij deden  de proef op de som en lieten bezoekers hun top 5 samenstellen.

Op nummer vijf stond de dikke kookbijbel van Piet Huysentruyt. Het dikke boek dat alle vorige uitgaven bundelt van onze meesterkok. Op nummer vier vonden we het puberboek van Goedele Liekens, Start to Sex,  wat pubers op weg helpt in hun eerste stapjes in de wereld van sexualiteit en voortplanting. Op drie volgende het verltelluisterboek van uitgeverij Ballon met Warre Borgmans, op twee Hollywoodfenomeen Astrid Bryan, die haar leven vertelt in Hollywood en België, waar ze lekker gaat eten, waar ze shopt enz, en op één het boek dat deze boekenbeurs volledig was uitverkocht, de erotische sage, vijftig tinten grijs.

Alle info over deze winnende boeken vind je via de uitgeverij of op www.boekenbeurs.be

take down
the paywall
steun ons nu!