De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Tip: Minder uitgeven is óók sparen!

Tip: Minder uitgeven is óók sparen!

woensdag 6 november 2013 11:03
Spread the love

In deze tijd zullen we allemaal moeten consuminderen. De crisis vergt overal slachtoffers en ineens moeten we uitkijken dat we niet te veel uitgeven. Toch zouden we graag onze luxe levensstijl willen voortzetten.

We hebben er allemaal op de één of andere manier last van; de crisis. Zelf heb ik ook genoegen moeten nemen met een lager inkomen. Je hebt zelf de controle over je geld, ook al is het voor iedereen anders hoe er op de uitgaven bespaart kan worden. 

Ik was zelf aan het klungelen met mijn uitgaven, tot ik mijn buurvrouw (alleenstaand, twee kinderen) sprak. Ik wilde namelijk niet te veel van mijn dagelijkse gemakken inleveren en af en toe lekkere dingen in huis halen, of nieuwe kleding kopen. Zij wees mij op het bestaan van websites waarop je kortingscodes kan vinden voor van alles. Dit scheelt soms wel 50% van de, op bijvoorbeeld kleding, vakanties of geschenken. Dingen die je eigenlijk niet kan missen. Één van deze websites is www.solden.be (hoef je niet zelf meer te zoeken 😉 ).

Op websites zoals deze kan je kortingscodes vinden van veel webwinkels in België. Met deze kortingscodes krijg je korting op je bestelling. Soms hoef je geen verzendkosten te betalen of mag je een extra product bestellen. Wist je ook al dat je vaak een kortingscode krijgt als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van een website? Op deze manier heb ik al veel geld bespaard en het is eigenlijk best leuk om te kijken hoeveel je kan besparen op dingen.

Natuurlijk moet je ook hier geen dingen gaan kopen die je eigenlijk niet nodig hebt, net zoals bij reclamefolders. Maar sommige dingen heb je echt nodig, zoals kleding. Dan kan het een hoop schelen als je korting krijgt. Door de crisis moet ik zuiniger leven, maar op deze manier gaat het me wel goed af.

take down
the paywall
steun ons nu!