De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘The War of The Worlds’,Jeff Wayne’s musical version op 26 november in Lotto Arena

‘The War of The Worlds’,Jeff Wayne’s musical version op 26 november in Lotto Arena

donderdag 25 maart 2010 20:26
Spread the love

De  Amerikaanse Jeff Wayne,Componist én Producer van ‘the musical’ THE WAR OF THE WORLDS was speciaal overgevlogen naar Antwerpen verleden week, om zijn productie voor te stellen aan de Belgische pers.Want op vrijdag 26 november,zullen ze te bekijken en bewonderen zijn in de Lotto Arena te Merksem/ Antwerpen.

De kans dat er iets vanuit Mars hiernaartoe zou komen was 1 op een miljoen.En toch komen ze!Op 26 november landt Jeff Wayne met zijn muzikale versie van ‘The War of  The Worlds’ in de Lotto Arena.In deze bijzonder spectaculaire show dirigeert hij de tienkoppige Black Smoke Band,de 36-koppige symfoniche ULLAdubULLA Strings en sterren als Justin Hayward(Moody Blues),Chris Thompson(Manfred Mann’s Earth Band),Liz Mc Clarnon(Atomic Kitten),Rhydian(UK’s X-Factor) en de Australische zanger en acteersensatie Jason Donovan.Helemaal ‘Alive On Stage’!.Een niet te missen ‘buitenaardse’ ervaring op komst!.Voor meer informaties en details erover :

www.thewaroftheworlds.be

Een paar beelden van persmoment is te bekijken via volgende link:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623641587128/show/

take down
the paywall
steun ons nu!