De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

THE SKYBLASTERS & SEEKAMAN – 27 mei – De Centrale Gent – 20.00

THE SKYBLASTERS & SEEKAMAN – 27 mei – De Centrale Gent – 20.00

dinsdag 26 april 2016 11:00
Spread the love

De legendarische ‘Skyblasters’ hebben er weer zin in! Gents reggaebloed kruipt immers altijd waar het niet gaan kan. Ouder, rijper en wijzer geworden, gooien de brothers het over een meer akoestische boeg.  Vandaag zijn de Skyblasters een stuwende bas, een cajon, wat flamenco, Afrikaanse percussie, een wolkje gitanes-sfeer, een flard toasting in a rub-a-dub style en natuurlijk nog steeds de fundamenten van een rits oude en nieuwe eigen reggaesongs.  

Vandaag is Seekaman de Gents-Ghanese Reggaeband bij uitstek. Seekaman verblufte onlangs nog in De Centrale toen ze het voorprogramma van MZBEL speelden.  Vanuit thuisbasis Gent maakt deze vrolijke Ghanese band het mooie weer.  Niet te verwonderen met zo’n naam: Seekaman betekent immers “Land van goud”.  Van bij de eerste noten slaagt Seekaman er moeiteloos in om het publiek recht te doen veren.  Stil zitten op deze vrolijke muziek is absoluut onmogelijk.  Seekaman brengt een mix van Reggae, Afrikaanse Highlife en Soukos.

Tickets vanaf 7 euro via www.uitbureau.be

http://decentrale.be/nl/agenda/concert/skyblasters-meet-seekaman 

take down
the paywall
steun ons nu!