De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

THE INCREDIBLE BLUESJAM [blues, jazz]

THE INCREDIBLE BLUESJAM [blues, jazz]

maandag 18 februari 2019 19:47
Spread the love
Gratis cafeconcert ENTR | Music & Tapas

dinsdag 19 maart 2019 | 20:00 

ENTR (HAM 147) | gratis inkom

Kom gerust af en laat de haren lekker rechtkomen op uw lijf.  Maar er mag ook gelachen worden. Let wel! De plaatsen zijn beperkt en de muzikanten ook.

Roger Van Gatspiegel , Jeanluc Bluejambon (bijgenaamd Va Béné) , Ambroso Frère-Cordon en Whoopy Horn, spitsbroeders die jaren geleden de eerste Vlaamsche festivals teisterden met hun repertoire achterstevoren gespeelde volksliedjes beginnen aan een tweede carrière.

In het huidige repertoire worden de nummers niet meer achterstevoren gespeeld maar gewoon gewoon. Het zijn ook geen schlagers meer maar grote nummers uit het wereldrepertoire van blues en jazz en de betere pop, gedept in nooit gehoorde interpretaties.

Met Roger Van Gatspiegel (gitaar, zang & misschien piano), Jeanluc Bluejambon (bas, zang & misschien gitaar – misschien ook niet) & Ambroso Frère-Cordon (alle andere dingen, geen zang) en uiteraard … Whoopy Horn.

Infohttps://decentrale.be/nl/agenda/muziek/the-incredible-bluesjam 

De Centrale | intercultureel centrum Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent Ham 72 (glazen deur)

+32 (0)9 265 98 28 decentrale@gent.be |  www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!