De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

The Empty Shop is terug
Empty shop

The Empty Shop is terug

vrijdag 10 december 2021 10:34
Spread the love

Van dinsdag 14 december tot en met zondag 19 december kan je weer komen shoppen en geven in The Empty Shop. Deze keer in openen we in circuit op Nieuw Zuid.

What’s in a name? Elke dag starten we met een volledig lege winkel. Die vullen we dagelijks met gedoneerde kledij van hoogwaardige kwaliteit van jou en mij en van lokale merken en bedrijven. Je kan dus zowel kleding komen doneren als shoppen tijdens The Empty Shop.

Heb je zin om zelf kleding te doneren? Kom zeker langs! Zoek kledij en accessoires die je niet meer draagt, kijk na of deze stuks nog kwaliteitsvol zijn en breng ze tussen 14 en 19 december naar The Empty Shop in circuit. Kan je er niet geraken? Maak dat gebruik van onze gratis cargofiets ophaaldienst! Op deze manier kunnen wij onze rekken vullen en geniet jij van een heerlijk shopmoment.

Dagelijks wordt er naast het shoppen ook een leuk programmaaangeboden met workshops, lezingen en muziek. Vind het hier het volledige programma van The Empty Shop.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!