De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

THE CHAI CONNECTION 3 heren van stand, met strings & things

THE CHAI CONNECTION 3 heren van stand, met strings & things

donderdag 18 april 2019 14:19
Spread the love
Dinsdag 14 mei 2019

@  ENTR 

 

Music Pasta & Tapas

20:00 | gratis inkom

 

 

 

Wouter Vandenabeele en Thomas Noël ontmoeten elkaar voor het eerst in de donkere jaren ‘90 als leden van een underground folkgroepje waarmee ze een tijdlang het nachtleven van Gent en Aalst onveilig maken.  Hun muzikale wegen splitsen maar in 2014 komen ze elkaar opnieuw tegen.  De honger om samen te werken is groot en ze duiken van het ene project in het andere.  Ze werken o.a. samen met de Turkse zangeres Özge Öz Erdo?an in het kader van het Yolda project van De Centrale en de Handelsbeurs (Istanbul Ekspres 2014), in Ramallah spelen ze  samen met Palestijnse muzikanten (The City’s Song) en ze toeren met de Zuid-Afrikaanse zangeres Stella Khumalo.  Bij dit laatste wapenfeit trekken ze de Wase gitarist Jeroen Knapen aan boord … The Chai Connection is geboren. 

Vanavond staan er naast de gebruikelijke tapas en pasta ook sentimentele walsjes, bluesy grooves, oriëntaalse wijsjes én Sefardische muziek op het menu.

Thomas Noël: piano, Fender Rhodes, string & things, voice
Wouter Vandenabeele: violin, mandolin
Jeroen Knapen: guitars, voice

Info: https:https://decentrale.be/nl/agenda/muziek/the-chai-connection

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent | Ham 72 

+32 (0)9 265 98 28 | decentrale@gent.be | www.decentrale.be 

take down
the paywall
steun ons nu!