De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Tom De Vos N-VA Blankeberge

Blankenberge, Tom De Vos -

Teweinig vuilnisbakken op de pier te Blankenberge

maandag 30 januari 2012 20:04
Spread the love

Het Blankenbergse staketsel en de pier zijn geliefd bij sportvissers. Zij worden echter over het hoofd gezien door de stad als het aankomt op de plaatsing van openbare vuilnisbakken. Dat zegt Tom De Vos van N-VA Blankenberge-Uitkerke.

“Regelmatig word ik aangesproken door sportvissers die aanklagen dat ze nergens terecht kunnen met hun afval als ze gaan vissen op de pier en het staketsel” zegt De Vos. “Zij moeten noodgedwongen hun afval mee naar huis nemen of zelf zorgen voor vuilniszakken. Als de stad Blankenberge, die toch een populaire bestemming is voor sportvissers, het goed meent met deze recreanten zou zij ervoor zorgen dat ook op de koppen van de pier en het staketsel vuilnisbakjes worden geplaatst. Voorlopig is dat niet het geval en blijft deze specifieke groep in de kou staan. Ik wil het stadsbestuur dan ook met aandrang vragen dit probleem te erkennen en het nodige te doen opdat ook op die plaatsen afvalbakken voorzien worden.” besluit Tom De Vos.

take down
the paywall
steun ons nu!