De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Syntagma waarschuwt trojka, banken en investeerders

Syntagma waarschuwt trojka, banken en investeerders

maandag 4 juli 2011 18:03
Spread the love

De Volksvergadering van Syntagma nam op zondag 3 juli volgende resolutie aan:

De ingetrokken en dictatoriale Griekse regering  die het volk van dit land niet vertegenwoordigt, heeft net een wet laten passeren om Grieks publiek eigendom en land te verkopen, tegen de wil van de meerderheid van het volk.

Wij informeren allen die uitkijken naar een gelegenheid tot investering, dat wij in zeer korte tijd de regering omver zullen werpen en dat allen die misdaden hebben begaan tegen het volk en het land ter verantwoording zullen worden gebracht. Hun wetten en handtekeningen zijn ongeldig.  Zij zijn niet gevalideerd door het Griekse volk en zullen niet erkend worden .

We waarschuwen elke potentiële belegger er niet aan te denken om in de buurt te komen van een veiling of verkoop van ons publiek eigendom of land en verder meer, om niet te kopen. Wanneer we de soevereiniteit van ons land terugwinnen, zal hij verliezen wat hij gekocht heeft. Het geld dat hij betaald heeft in de illegale transactie zal niet worden teruggegeven. 

Ook waarschuwen wij dat totdat we weer controle hebben over het land, in het kader van de verdediging van onze rechten zoals zij voortvloeien uit de Grondwet van Griekenland maar ook uit de internationaal erkende rechten van volken en mensen, wij door middel van onze zelforganisatie al het noodzakelijke zullen doen om deze handeling te annuleren en de investering te saboteren.

Geen enkele potentiele investeerder moet daarom durven door te gaan met koopjes van publiek eigendom en land in Griekenland, tenzij hij het hoge risico van zijn investering beseft. In dat geval is zijn investering “welkom” in het land waar elk moment dat iemand de vrijheid van het volk wegneemt een persoon als Kanaris geboren wordt of een brug tot instorten wordt gebracht zoals die over de Gorgopotamo.

Meer info op de website van Syntagma: http://www.real-democracy.gr/nl/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!